reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
cieżaroweczki poki jeszcze nie ucieklyscie na nowe forum napiszcie, czy zastrzyki przy stymulce, i po transferze trzymalyscie w lodowce....teraz jest cieplo wiec .........po transferze jechalyscie do domu(jesli mialyscie w klinice odleglej od domu) czy zostalyscie na 1 chociaz nocke w hotelu po t, ja mam ok 300 km do kliniki....

lena

jakie masz zastrzyiki? rozne sie roznie trzyma.. co do 300km - to poczekaj 1 dzien po transferze z podroza

cieżaroweczki poki jeszcze nie ucieklyscie na nowe forum napiszcie, czy zastrzyki przy stymulce, i po transferze trzymalyscie w lodowce....teraz jest cieplo wiec .........po transferze jechalyscie do domu(jesli mialyscie w klinice odleglej od domu) czy zostalyscie na 1 chociaz nocke w hotelu po t, ja mam ok 300 km do kliniki....

dojeżdżałam do kliniki dokładnie tak samo jak ty...300 km w jedną stronę;-), i po transferze zostałam w hotelu nawet 2 dni.
A do do zastrzyków, to chyba możesz trzymać w lodówce, ale przed podaniem i tak musisz ogrzać do temp.pokojowej

lena

jakie masz zastrzyiki? rozne sie roznie trzyma.. co do 300km - to poczekaj 1 dzien po transferze z podroza

chyba bede miala to samo co za 1 podejsciem czy;i....duregon, cetrotide przy stymolce i ovitrelle po transferku.....i przy I podejsciu bralam prosto z lodowy....ups chyba nie powinnam.....

lena

puregon trzeba w lodowce trzymac, to samo z reszta. wiec spoko - i zastrzyki mozna robic prosto z lodowki. mozna wyciagnac puregon na 10 minut przed zrobieniem zastrzyku - bo zastrzyk z cieplejszego plynu mniej boli.... ale jesli chodzi o skutecznosc - to prosto z lodowki czy nie: tak samo dzialaja

Doberek.....:)
Dziewczynki-staraczki ale się dzisiaj kurczę poczułam:(Najpierw jak troszkę wywalona z forum.....ale to taki pierwszy efekt....zwalam na hormony,bo aż mi się przykro zrobiło....
Ale jak przemyślałam i sobie przypomniałam jak ja reagowałam na kolejną kuzynkę, bratową , koleżankę w ciąży....to w zupełności Was rozumiem:):):)Także przenoszę się , ale zaglądać mogę jeszcze??????:)No i czekam na kolejne ciężarówy:):):)

reklama
Do góry