lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
mloda - koniec czerwca hehe
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mialam podobne pierwsze odczeucie, ale po chwili zastanowienia kompletnie rozumiem wszystkie dziewczyny, ktore wlasnie przechodza przez cala procedure. Przepraszam, jesli kogos dotknely naszego gadki na temat ciazy. Grzejemy Wam wszystkim miejsce na ciezaroweczkach:-). Bede nadal Was podczytywac, bo z calego serca Wam kibicuje i odpowiadac na pytania merytoryczne odnosnie procedury.Doberek.....
Dziewczynki-staraczki ale się dzisiaj kurczę poczułamNajpierw jak troszkę wywalona z forum.....ale to taki pierwszy efekt....zwalam na hormony,bo aż mi się przykro zrobiło....
Ale jak przemyślałam i sobie przypomniałam jak ja reagowałam na kolejną kuzynkę, bratową , koleżankę w ciąży....to w zupełności Was rozumiemTakże przenoszę się , ale zaglądać mogę jeszcze??????
No i czekam na kolejne ciężarówy
![]()
no to ja już trzymam kciuki:-) oby 6 przyniosła ci szczęściemloda - koniec czerwca hehe

mloda - koniec czerwca hehe
mloda - sie zobaczy w sensie - mam plan ktory mam nadzieje nie zawiedzie (no ale to sie okaze w sierpniu)
ptencer - poczatek sierpnia sie do was przenosze![]()
i trochę sie denerwuje. W grudniu miałam pobrane i połączone przez ISCI ale ze dostałam OHSS musieli je zamrozić(14).W poniedziałek odmrozili 7 i jak na razie się trzymają jutro bede wiedziała czy dalej żyją i kiedy transfer. Ale strasznie sie boję, a jednocześnie nie moge doczekać, choć nadziei sobie nie robię
. Z tego wszystkiego jestem tak zamotana, ze w telefonie musialam ponastawiać alarmy przypominające mi o zastrzykach i tabletkach.