reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

joweg
protokol zalezy od wielu czynnnikow i w wiekszosci przypadko jest to protokol dlugi z wyciszaniem gdyz ogolnie sa lepsze rezultaty jesli chodzi o jakosc komorek. ale tak nie zawsze jest - zalezy od roznych rzeczy i napewno twoj lekarz wzial wszystkie pod uwage
zwykle przy dlugim protokole jest wiecej komorek, ale za nie dla wszystkich ten protokol jest dobry

reklama
zgadzam się z lolitka200 , ja miałam krótki i miałam bardzo dobrą jakość komórek,fakt ,że nie wiele bo 12 ale przynajmniej mnie nie przestymulowali ,bo wiem,że też tak dziewczyny mają ...ale to też zależy od wielu czynników.

to superrr , bo ze mna ogolnie wszystko jak nabardziej ok :) jestem mloda wyniki ok, mamy icsi poneiwaz moz byl chory na raka i po chemii nie jest polodny (przed choroba oddal sperme) i teraz dzialamy:)

joweg ojej to duzo przeszedl twoj maz:(
zuzanka mowisz ze 12 to nieduzo...ja mialam super jakosc 4...i kurcze jakos nie narzeka hihi wazne ze z czego bylo wogole robic icsi:)

liczymy na torche szczescia bo mamy kasy tylko na jedno podejscie , to i tak duze obiacieznie dla nas .... wiec musi sie udac :)

mial raka kosci , przez lekarzy stracil reke ( amputacja) potemm jeszczee przerzuty na obu plucach , dzeicko to jedyna nadzieja dla nas i sens zycia :) mimo ze jestesmy mlodzi : maz 23 , ja 20 :) i jeszcze mowia ze sperma po zamrozeniu do 2 lata sa najlepsze szanse na dziecko a potem nam juz nic nie gwaratuja

joweg skarbie podziwiam Cię i uwierz mi ,będziecie się cieszyć pięknym bobasem ;-) podziwiam Was i waszą siłę......
Minie ale tylko 6 się zapłodniło ,nie narzekam bo nie mam na co ;-) tylko dziewczyny mają podobno więcej więc ja się cieszyłam,że przy krótkim protokole udało mi się wyhodować 12 a jak dobrze pamiętam to 8 miałam dobrych ,takich do zapłodnienia albo 10 już sama nie wiem dokładnie ;-( a masz zamrożone jakieś ?

joweg matko strasznie mi przykro z powodu męża:(..biedny:)Możesz go uściskać od stada bab z in vitro:)he he he......życie bywa niesprawiedliwe....mam nadzieję że wszystko będzie ok ze zdrowiem męża i życzę Wam jak najbardziej powodzenia :)...

reklama
szarlotka80- dajemy sobie jakos rade :) powoli powoli :) maz juz ozdrowial jak powiedzialam juz ze mozemy juz zaczac sie stara o dzidziusia o niczym innym nie mysli , juz pokoj chce malowac na rozowo i lozeczko bedzie sam robil bo jest na 100% przekonany ze bedzie dziewczynka :) wariat moj kochany :) szarlotka za pierwszym razem ci sie udalo ?:) dobrze sie czujesz ?:) i wszytsko ok mam nadzeije :)

Do góry