reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

dzieki juditka za super slowa:)) podniosly mnie ogromnie na duchu;-) mozesz sobie poprotu wyobrazic ja czuje sie dokladnie jak Ty za 1wszy razem, ten brzuchol potrafi byc zdradliwy:-D tez mam 5dn.blastusia a raczej 3eczke:-D ale 1 byl taki podobno slabszy; wiec raczej zatesuje jakos 9dpt czyli czwartek dniem moim wielkim:-D
super czarnykot juz tam uciekam i biore sie za lekture!
naprawde szczesciara z Ciebie powinnas grac czesciej w totka:-D

reklama
gkvip2505-nom dobra dobra poczekam ale musi cos wyjsc :)

rano testuje !!!!!!!!!!!!!!!ale mam stresa hohohoh

pozdrawiam Was dziewczyny :)

tymeczka 3 blastusie? kobieto ja jestem pewna ze bedziesz mama trojaczkow, w najgorszym wypadku blizniat.mnie w klinice powiedzieli ze podadza 1 jesli dotrwamy do blastocysty(5 dni) bo zwieksza sie prawdopodobienstwo ciazy przy blastkach :-) jak ja sie ciesze , bedzie dobrze!

joweg ja jutro bede sprawdzac forum na telefonie w drodze do Oxford,

joweg wyslalo mi przez przyp. kochana napisz z rana koniecznie, nie denerwuj sie,postaraj bynajmniej. buziaki dla wszystkich, ide wziac ostatni prysznic w bezzapachowych mydlach,umuje wlosy coby jutro nie dostarczac zapachow szamponowych komoreczkom i klade sie do wyrka,dobranoc

zrobilam dwa testy o 6 rano i teraz i ten o 6 zepsulam bo nic nie wyszlo nawet kontrolna kreska , a ten drugi to nic nie wyszlo .... jutro zrobie jeszcze raz

joweg ile to dni od transferu i ilu dniowy zarodek dostalas? test byl przed terminem prawda? za wczesnie kochana, jutro przetestuj. zerknij jeszcze raz na ten poranny,czasem kreska pojawia sie troche pozniej jesli jest male stezenie w moczu, musi dobrze nasiaknac. nie martw sie kochana, ja wierze w ciebie ;-)

zmykam niedlugo na punkcje, odezwe sie jak wroce, buziaki

juditka - pomyslnej punkcji i zycze duzych plonow ;-)
mnie i mojemu mezowi przed punkcja kazano sie umyc lacznie z wlosami w Betadine , to taki plyn antyseptyczny..
joweg- czekam na pozytywny tescik , trzymaj sie cieplo kochana :-) nic nie pisalas odnosnie domu, ktory ogladaliscie w piatek.
tymeczka - rowniez trzymam kciuki za pozytywny tescik i rownie mocno sciskam
milego dnia Dziewczyny!!!

reklama
Do góry