Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Teraz juz z gorki hihihijoweg,dziekujeWitaj juditkamilo cie poznac
i trzymamy kciuki za Twoje jajeczka i pisz kochana co i jak
ja dlugo czekasz i co u Was nie tak ? pozdrawiam
dziewczyny mialam piekny sen , ze dzis niedziela i jest i ze wstalam zrobilam tes
tt i ze dwie piekne krechyale poczekam do jutra
![]()
u nas starania zaczely sie na poczatku 2009. wykryto u mnie miesniaki,ktore mialam usuniete pod koniec 2009. po operacji musielismy odczekac pol roku zeby znow moc sie starac.niestety nie udawalo sie mimo usuniecia miesniekow.zdecydowalismy sie na ivf. na pocztku 2011 roku mialam transfer. udalo sie za 1 wszym razem,przygotowana bylam super,stosowalam sie do zadad zity west.niestety w 6mcu stracilismy naszego synka przez niewydolnosc szyjki macicy. ogromna strata. w pazdzierniku rozpoczelismy kolejny cykl ivf. co prawda mielismy 1 mrozusia z poprzedniego ivf ale chcielismy sprobowac na swiezym. chodzi tez o moj wiek,im starsza kobieta tym slabsze jajeczka,wolelismy mrozaczka z poprzedniego ivf trzymac na pozniej bo powstal kiedy bylam mlodsza. aktualnie leze bo strasznie spuchl mi brzuch po stymulce,jutro punkcja