witajcie dziewczyny

jestem juz po, czuje sie dobrze, uwielbiam narkoze hihi,to lekkie oblakanie trzymalo mnie z godz po zabiegu, a jaka rozgadana bylam. Embriologa nie chcialam wypuscic,dopoki nie wypytalam go o wszystko

dzis rano pobrano mi 9 komoreczek. Z tego wzgledu ze podchodze do programu egg share 5 komorek zostaje dla nas, a 4 przekazujemy dawczyni. jutro rano tel z kliniki, teraz zostawiamy wszystko naturze. ICSI nie bylo potrzebne. dziekuje wszystkim za trzymanie kciukow
Magdusia31, dziekuje za odp. czy mialas jakies objawy czy po prostu kontrolnie zrobilas posiew? Wiesz, pytam bo ja nie robilam ostatnio posiewu, a moze powinnam przed ivf.. w kazdym razie, dobrze ze sie za to wzielas, grunt to dobre przygotowanie.
Meg - trzymam kciuki, niestety nie pomoge w tym temacie. trzymaj sie
joweg i tymeczka - dziewczyny,trzymam kciuki nieustannie, buziaki!
szarlotka80 witaj, ciesze sie ze jestes juz w domku, co sie dizalo, szpiital? nie jestem w temacie,jesli mozesz to napisz
danii dziekuje

dobre wiadomosci! super, jest szansa na ladne plony. dbaj o siebie, zjadaj ok 50g bialka dziennie,orzechy i pij mleko. poza tym co jakis czas ogrzewaj podbrzusze i okolice krzyza - okrywaj kocem lub poduszka elektryczna, jak nie mialam jeszcze poduszki elektr to zawijalam butelke z ciepla woda recznikiem. nie przegrzewaj tylko lekko ogrzewaj. bedzie dobrze

buziaki ps a jaka grubosc endo?aha i jeszcze jedno, ogrzewanie tylko do momentu pobrania jajeczek, pozniej tylko trzeba uwazac zeby nie ochladzac tych miejsc i z raz w ciagu dnia lekko ogrzac, a juz po transferze zero ogrzewania,podgrzewania i czegokolwiek zwiazanego z wyzsza temp. Pewnie ty to wszystko wiesz,przepraszam za uzewnetrznianie sie. to wszystko z dobrych checi
agapl dziekuje bardzo, poszlo niezle

buziaki