reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Joweg kochana, i po co Ci to było? Niepotzrebnei sie teraz strsujesz, jutro też może jeszcze nie wyjść, poczekaj na spokojnie do betki. Trzymam kciuki

Juditko powodzenia :-)

A ja dzisiaj byłam na podglądanku jest już 8 ładnych pęcharzyków i ze 4 mniejsze, na które podobno jest szansa, że jeszcze podrosną. Oby do przyszłego tygodnia i wtedy dopiero ja zacznę fisiować.

reklama
danii- ja juz nie wytrzymam terazu bede codziennie test robic rano pojde potem kupic jakies inne testy kiedys musi wyjsc nie ?
tymeczka- ty juz po terminie @ ? co ty ja mam miec dopiero czwartek piatek ....

Hej dziewczyny, no i wszystko odwołane, nie dość że nie było mojego lekarza to wszystko odwołane z powodu mojego wyniku z różyczki. Wyszedł jakbym przechodziła różyczkę lub była szczepiona - a ja nie byłam. Kazali mi się zaszczepiś jak najszybciej - no właśnie dzisiaj to zrobiłam, ale moja złość w piątek sięgnęła zenitu!!! Hrrrrr:angry:
było minęło - dzisiaj to juz mi przeszło i jest lajtowo ale piątku to niechcę wspominać choć na sam widok pań w zabiegowym w przychodni tez robi mi sie niedobrze - łache robią jak 150, ale już po wszystkim . NOOO wygadałam się teraz mi lepiej:-) teraz myśle za jakieś 3 tygodnie powtórzę różyczkę, myślicie że będą przeciwciała?? Pewnie wszystkie byłyście szczepione tylko ja sie taka niedorajda uchowałam:wściekła/y:

Joweg kochana, po co Ci ten stres, poczekaj spokojnie do betki.

Meg nie pomogę w temacie chociaż sama różyczkę jako dziecko przechodziłam. Mam nadzieję, że wszystko się dobrze ułoży, trzymam kciuki.

juditka bakteria wyszła mi w posiewie z kanału szyjki-leczyłam ja antybiotykiem i globulkami Betadine-w sobotę będzie wynik, ale jakoś czarno , to wszystko widzę i wydaje mi się, że raczej w tym roku nie podejdę do ICSI-no ale zobaczymy-napisz jak po punkcji????
Meg ja przechodziłam rózyczkę i badanka wyszły mi ok teraz-niestety niewiem czy po 3 tyg.wyjdą przeciwciała-może poszperaj w necie na ten temat
joweg też myślę żebyś poczekała do bety i wszystko będzie jasne,a tak to się niepotrzebnie stresujesz:-(

tak powinnam wczoraj dostac @ ostatecznie dzis powinna przyjsc, no ale to chyba zalezy od czasu trwania stymulki i od kiedy ja sie zaczelo, ja pozno zaczelam bo od 5dnia cyklu, i tak jakos wyszlo ze transferek dopiero w 24 dniu cyklu wiec nie wiem jak to sie ma do moich naturalncyh cyklow ale te zawsze trwaly gora 29 dni wiec tak troszke sobie porownuje :-p
joweg tyle wytrzymalas to i wytrzymasz te 2 dni:tak:

witajcie dziewczyny ;) jestem juz po, czuje sie dobrze, uwielbiam narkoze hihi,to lekkie oblakanie trzymalo mnie z godz po zabiegu, a jaka rozgadana bylam. Embriologa nie chcialam wypuscic,dopoki nie wypytalam go o wszystko ;)dzis rano pobrano mi 9 komoreczek. Z tego wzgledu ze podchodze do programu egg share 5 komorek zostaje dla nas, a 4 przekazujemy dawczyni. jutro rano tel z kliniki, teraz zostawiamy wszystko naturze. ICSI nie bylo potrzebne. dziekuje wszystkim za trzymanie kciukow;)

Magdusia31, dziekuje za odp. czy mialas jakies objawy czy po prostu kontrolnie zrobilas posiew? Wiesz, pytam bo ja nie robilam ostatnio posiewu, a moze powinnam przed ivf.. w kazdym razie, dobrze ze sie za to wzielas, grunt to dobre przygotowanie.

Meg - trzymam kciuki, niestety nie pomoge w tym temacie. trzymaj sie

joweg i tymeczka - dziewczyny,trzymam kciuki nieustannie, buziaki!

szarlotka80 witaj, ciesze sie ze jestes juz w domku, co sie dizalo, szpiital? nie jestem w temacie,jesli mozesz to napisz

danii dziekuje ;) dobre wiadomosci! super, jest szansa na ladne plony. dbaj o siebie, zjadaj ok 50g bialka dziennie,orzechy i pij mleko. poza tym co jakis czas ogrzewaj podbrzusze i okolice krzyza - okrywaj kocem lub poduszka elektryczna, jak nie mialam jeszcze poduszki elektr to zawijalam butelke z ciepla woda recznikiem. nie przegrzewaj tylko lekko ogrzewaj. bedzie dobrze ;) buziaki ps a jaka grubosc endo?aha i jeszcze jedno, ogrzewanie tylko do momentu pobrania jajeczek, pozniej tylko trzeba uwazac zeby nie ochladzac tych miejsc i z raz w ciagu dnia lekko ogrzac, a juz po transferze zero ogrzewania,podgrzewania i czegokolwiek zwiazanego z wyzsza temp. Pewnie ty to wszystko wiesz,przepraszam za uzewnetrznianie sie. to wszystko z dobrych checi

agapl dziekuje bardzo, poszlo niezle :) buziaki

reklama
Meg ja tez nie bylam szczepiona ani nie przechodzilam, u mnie w ogole takich badan nie zlecaja, no ale co klinika to inna historia albo kazdy lekarz robi po swojemu:-pw poprzedniej mojej klinice mialam non stop jakies badania kasy lecialo ze ho ho a rezultatu zadnego ani slowa co dalej tylko niekonczaca sie lista badan (m.in.zlecal rozne hormony,ja pracuje w laoratorium wiec roila u siebie to mial mi za zle ze robie je nie u niego a tlumaczyl tym ze maja inne normy heh)a jak sie przenioslam-obecny gin zrobil mi usg powiedzial na czym wszystko bedzie u mnie polegalo i konkretnie dzialal...

Do góry