reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
dzieki kossik- moglam nie robic testu , a na bete mam jechac w czwartek tzn mam termin wiec zoabczyym, ale jak na tescie w srode nie wyjdzie to nie wiem

hej joweg-zgadzam sie z dziewczynami ze nie ma co sie zalamywac, pomysl sobie ze go nie robilas i tyle i poczekaj do bety, to czy testy wychodza czy nie zalezy od wielu czynnikow i dlatego lepiej poczekac ale cie cos podkusilo no i tak to juz jest, ja wierze ze tam cos bylo bo twoj maz cos widzial wiec trzymam kciuki zeby pokazaly sie 2 krechy ale moze faktycznie poczekaj do dnia bety i zrob rano

tymeczka ty tez moze sie wstrzymaj i zrob kiedy trzeba pare dni roznicy jak sie tak dlugo czeka mozna wytrzymac!!!

Hejka staraczki napewno wszystkim wam się uda:)
Lolitko jak tam u Ciebie sytacja wygląda , jak twój bąbelek figluje dużo, bo nasz figluje prawię 24na dobę:)
Jest duże prawdopodobieństwo że będe miała cesarkę bo mam łozysko brzeżnie przodujące choć mam nadzieję że się cofnie, bo tak możliwość jest, a z drugiej strony to jakpomyśle sobie o bólu rodzenia to może i ta cesarka byłaby lepsz;)ale dowiem się tego dopiero na koniec grudnia.
Trzymam kciuki za wszystkie czekające na testowano i wysyłam fluidki dla starających*******************************pozdrówka

meg. Jeśli masz wysoki poziom przeciwciał IgG to znaczy , że masz ochronę przed tą chorobą i nie potrzebujesz szczepienia a jeśli nawet masz podwyższony poziom IgM to za jakiś czas one spadną i przejdą w klasę IgG więc wtedy będziesz miała ochronę naturalną więc nie rozumiem lekarzy , którzy każą się szczepić .Klasa IgM to klasa wczesnych przeciwciał , która mówi czy w tej chwili chorujesz na różyczkę a klasa IgG to klasa późna , która mówi o tym , że masz ochronę . Ja sama mam wysoki poziom IgG < 250 a lekarze w dwóch klinikach nie kazali mi się szczepić na dodatek pracuję w labie i często gęsto uświadamiam kobitki jak to jest z ich wynikiem.

Juditko gratuluję 5 komóreczek,trzymam kciuki by się pięknie rozwijały i dziękuję za rady, oczywiście, że o połowie nie wiedziałam,ale się od razu dostosuje :)

Szarlotko współczuje przeżyć, sama kiedyś też dużo przesiadywałam w szpitalu, więc wiem jak to jest, trzymaj się już niedługo przytulisz swojego maluszka :-)

Meg z ta rozyczka , to mnie przestraszylas. Ja tez nie mialam rozyczki i nie bylam szczepiona. Musze poszperac w dokumentach, bo przed slubem obowiazkowo robili nam sterte badan (taki wymog merostwa).
Juditka ciesze sie ,ze humor dopisuje i gratuluje super plonow :)
Szarlotka80 wlosy sie jeza na glowie , jak sie czyta co lekarze wyczyniaja.czasem ich profesjonalizm i kompetencja jest przerazajca!!! Wazne ,ze jestes juz w domku,odpoczywaj i uwazaj na siebie i malenstwo.
Tymeczka, ty masz bete jutro a Joweg w czwartek tak??? Siedze jak na szpilkach, rowniez nie moge sie doczekac :)
Dani pomyslnego owocowania :) Podoba mis sie Twoje okreslenie "fisiowanie " :-D .Pamietaj,ze liczy sie jakosc a nie ilosc.

MILEGO DNIA DZEIWCZYNY!!!

reklama
tymeczka , joweg - Trzymam kciuki , nie stresujcie się wszystko będzie dobrze

joweg - Ja też bym już do bety na Twoim miejscu poczekała. Naprawdę niepotrzebnie siebie denerwujesz , bałam się że tak właśnie będzie. Jeżeli masz być w ciąży to będziesz i te 2 dni naprawdę nie robią różnicy.

Meg Witam kochana przykro mi że znowu się wszystko odwlecze , mnie to czekanie też do nerwicy doprowadza. Musi być dobrze no i lepiej mieć świadomość że wszystko jest ok.
Pozdrawiam

Szarlotka80 - Dobrze że masz już ten szpital za sobą. Życzę powodzenia. A tak w ogóle to dopiero zobaczyłam że z Gliwic jesteś
tak jak ja.

Juditko - 5 Super wynik trzymam kciuki.

Aga27 hope - Dziękujemy za ciążowe fluidki , na pewno się przydadzą.

danii - Super , oby było jak najwięcej komóreczek

Ostatnia edycja:
Do góry