reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
witajcie kobietki ;) u mnie tzw luzik. paletam sie po domu,wychodze na spacerki, ogolnie chill out :-p
jutro rano mam miec telefon z kliniki,czy mamy jechac na transfer w dniu 3 czy czekamy do 5. Jesli pojedziemy jutro to dostaniemy 2 zarodki ;) nie moge sie doczekac kiedy moje babelki wroca do mnie znowu, rozstalismy sie na kilka dni i tak jakos mi pusto bez nich

tymeczka ! gratuluje z calego serducha! i wcale nie jestem zaskoczona, ja to po prostu wiedzialam ;) bylam pewna,wroc do mich postow sprzed kilku dni ;) Czytalas priv? aha ja tez mialam lekka hiper, przeszlo po ok 7 tyg ciazy, nawet w 5 tyg bylam w szpit bo tak mnie bolalo wszystko ale pilam wode litrami,nie przemeczalam sie i sie rozeszlo po kosciach.uwazaj na siebie pzdr

danii co u Ciebie?

joweg - odezwij sie, czekamy na Ciebie tu

mamcia79 witaj ;) mama po invitro bedzie dla nas cenna wskazowka, zagladaj do nas ;)

witajcie dziewczyny, jestem nie bylo mnie rano do lekarza potem u tesciow bylismy ....mialam dzis usg mam cysty na janikach ponoc normalne, lekarz nie mog uwiertzyc ze dostaalm okres, sama w to nie wierze :/ teraz musze odczekac dwa cykle i w styczniu tzn na koniec mozemy podejsc z mrozakow ale jeszcze sie zastanawiam , wogole nasza nieudana proba mogla byc spowodowana moim defektem genetycznym , jak okaze sie ze maz tez to ma ( musimy czekac na badnaia ) tzn ze to bylo to :/

magdusia31- bedzie dobrze , musi byc torche mi szkoda nie powiem , i ma zal ze wczesniej nie sprawdzili tego defektu ale coz teraz moge probowac nastepny raz.....

joweg - cholernie mi przykro, myslalam o Tobie dzis caly dzien :-(
no wlasnie, czemu nie zrobili badan wczesniej? chyba powinni? Co to za defekt?
trzymaj sie i walcz dalej, twoj mlody wiek jest twoja najwieksza bronia!

reklama
jogew - tak mi przykro:-( tule mocno:-( Nastepne podejscie bedzie na bank udane zobaczysz:tak: tego ci z calego serca zycze:tak:

juditka - trzymam kciuki za transfer:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry