dziewczyny dzis zadzwonili z kliniki jak bylam pracy zeby zapytac jak sie czuje po transerze i ogolnie
( dzis moj 8dpt) wiec ja mowie lekarzowi ze ogolnie czuje sie na ciaze bo mam typowe objawy

jak np.czuje sie oslabiona, bola mnie cycki, brak @ i boli potwornie brzuch nawet podchodzi do zoladka taki ucisk, na co on no to niech pani zrobi dzis hcg wiec ja w labie szybko se pucilam dziewczyny wiem ze to wczesnie bo 8dpt ale beta wynosi
161,8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oczywiscie pojechalam do niego zrobil usg jasne ze nic jeszcze nie widac, ale gin podejrzewa blizniacza bo beta jest dosc wysoka jak na 8dpt..
ale malo tych niusow dziewczynki mam lekko hiperstymulacje dlatego tak mnie bolal przez ostatnie 2 dni brzuch,zoladek wszystkie flaki

i mialam taki wzdety brzuchol odrazu dal mi zastrzyki clexane zamiast acardu (juz wzielam 1 jest troche lepiej)i kazal duuuzo wody chlac i bialka jesc musialam jak do domu wrocilam zjesc jajecznice z 7 jaj

takze jest mała poprawa przynajmniej zoladek nie boli i powiedzial ze plyn ktory mam pod macica bedzie sie wchlanial tyle ze musze sie stosowac do jego rozkazow (odrazu dal mi zwolnienie:-)) a jesli bede jutro sie zle czula ide pod kroplowe a jesli bedzie tragicznie to powiedzial ze plyn mi idessie pytalam czy ciazy to moze zaszkodzic on mowil ze nie, ale jak wy myslicie dziewczyny???!!! poradzcie miala ktoras tak????!!!