reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

agniecha75- mi tez nikt nie badal poziomu progesteronu po trnasferze po trnaferze mailam 14 dni pozniej zglosic sie na bete i tyle nic wiecej :)

reklama
Danii - w takim razie protokołu nie ma co zmieniać, jedynie z lekami eksperymentować...i nie poddawać się!

sakmi1, kosik - jak samopoczucie? dbajcie o siebie.

Bety72 - gratuluję, Kobitko. Moja koleżanka w 12dpt miała poziom beta 300 (po IMSI) - 2 chłopców, więc szansa ogromna:-D

Trzymam kciuki za wtorkowe Kobiety! Pozytywne podejście najważniejsze:biggrin2:

joweg - może w takim razie warto go zbadać, przecież jakaś przyczyna musi być, że zarodki się nie utrzymują. Za każdym razem nieprawidłowy genetycznie zarodek? A może właśnie za niski poziom progesteronu mimo zażywania leków?

A czy któraś z Was leczy się w Angelius Provita w Katowicach? Przez kilka lat leczyliśmy się w Novomedice, wspaniali ludzie, ale...

Hej dziewczynki!!!!
Nie nadrobiłam co u każdej :(I nie wiem jak powychodziły betki z 13 grudnia bo wiem że miało być kilka....
Ja już urodziłam , 12 grudnia miałam CC...synek zdrowy, 3250 g mimo że straszyli że maleńki będzie...no i okazało się że cały cyrk jaki przeżywałam w ciąży z małowodziem to pic na wodę!!!!Wody aż chlusnęły przy cięciu!!!!W każdym razie ze mną po cięciu nie jest ciekawie...więcej napiszę jak dojdę do siebie....jak nie ma przeciwwskazań polecam SN bo tak rodziłam córę pierwszą...i teraz mam porównanie...dla mnie cięcie to horror....

A no i w wolnej chwili suwaczek wymienię..:)

Agniecha75 ja jestem po Katowicach:):)Jak widać z Boskim skutkiem:)Jak co, to pytaj...:)

szarlotka gratuluje serdecznie!!!! Mam nadz ze szybko do siebie dojdziesz kochana!
Jestem jedna z 13-tek. Dwom sie udalo, jednej niestety nie tym razem.
U mnie tak srednio, przy wolno przyrasta betka, martwie sie...w pon kolejna powtorka..eh... glupia jestem bo sienaczytalam w necie o pustych jajach plodowych, poronieniach ble,ble...koniec z tym!!! koniecc zytania bzdur!!!

jestem po punkcji. pecherzykow mialam okolo 30, ile w nich jajeczek bylo to nie wiem. ogolnie jest 11 prawidlowych. i teraz czekam na tel w pn okolo 13 czy sie zaplodnily itd, gin mowil, ze sporo komorek mialam starych "lizich". chyba wczoraj ktoras z was pisala, ze tez ma stare komorki

reklama
Aisha_23 widzisz wszystko OK. Teścik super:-) Ja oczywiście wczoraj też robiłam ale na szczęście nie mam już żadnego i nie będę już siusiać:-) Kreski są dwie i to wystarczy a że jedna bledsza to niech jej będzie:-)
Od wczoraj przeżywałam lekki stresik bo luteina mi się skończyła a recepta nie dotarła ale pojechał dzisiaj na izbę przyjęć ginekologiczną w naszym szpitalu i lekarka mi wypisała bez problemu także będę dalej sobie "ładować":-)
szarlotka GRATULUACJE!!!

Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze i wtorkowe dziewczyny

Do góry