reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

gratki dla wszystkich nowych fasolkowych. ale swieta - sporo sie fasolek posypalo - cudnie. trzymam kciuki za ladne przyrosty betek

reklama
Tak jak Lolitka,gratuluje swiezo upieczonym mamusiom :tak: Co za wspaniale wiadomosci,oby takich jak najwiecej i po Nowym Roku.To beda wspaniale Swieta :-D

My juz z naszym bombelkiem w domku :tak: Malutki jest zdrowy i wlasnie spiocha po ciezkiej nocy hehe ;-) Tak jak obiecalam, wklejam zdjatko synka i przesylam od niego calusy na szczescie wszystkim in vitrowym ciocia :-)

IMAG0158.jpg

dziewczyny u mnie dalej brak miesiaczki :/ tez Wam sie spozniala po nieudanym ivf ? nie wiem co mam o tym sadzic sama .... poki co czekam i sie niecierpliwie :)

magdusia31- kompletnie nic :/ naawet zla nie jestem wkurza mnie to czekanie wogole:/ mam juuz dosc....... chce dostac chyba juz ta @ i byc spokojna :)

reklama
joweg Ja myślę , że jeżeli @ się nie pojawi przez Święta to powinnaś w przyszłym tygodniu zgłosić się do lekarza bo być może będzie trzeba @ wywołać.
A co tam z Twoją nową pracą , podjęłaś jakąś decyzję.

palu Co tam słychać u Ciebie , jak transfer?

Magdusia A u Ciebie coś się dzieje.
U mnie w sumie żadnych odczuć czasem ciągnie brzuch , ale nic poza tym. Dziś 3 dzień siedzenia w domu i wynudziłam się już jak nie wiem co.

Do góry