reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Sliczny synus :) czarnykot :)
Wszystkim zycze Wesolych, Spokojnych, Pełnych nadziei Swiat!!!!
A u mnie, Widac pecherzyk ale ledwo,we wtorek kolejna wizyta.mam zle cisnienie,musze mierzyc 3 razy dziennie,usg mnie bolalo.bardzo sie oszczedzac.jak wszystko bedzie ok to za 3 tyg karta ciazy,termin na 23 sierpnia czyli w rocznice slubu
smiech.gif
dzis 5 tyg i 1 dZien.moge krwawic,w razie krwotoku szpital,albo mocnych boli.mowila tez o objawach ciazy.moze we wtorek bedzie juz wiadomo czy jeden czy wiecej.myslala ze dzis nie bedzie widac, a jednak! :):)

reklama
Aisha Mówiłam Ci , że wszystko będzie dobrze. Po kolejnym USG będzie jeszcze lepiej. Wypoczywaj dużo i niczym się nie przejmuj.

Jo.M dobrze sie czuję, mam ciągniecia brzucha też-ja już w domciu od piatku siedzę, wczoraj posiedziałam trochę w kuchni więc zleciało-planuje po Świętach wrócić do pracy, bo koniec miesiąca więc papiery(przy tym się nie namęcze:-))
Aisha super, że pęchezryk widoczny, mierz cisnienie sumiennie, wypoczywaj i dbaj o siebie i dzidzię

Aisha myślałam dużo o Tobie i Twoim USG. Cieszę się, że widać pęcherzyk :) Odpoczywaj i dbaj o siebie i maluszka.

sakmi Ty dziś testujesz? :)

Dziewczynki, gratuluję wam wszystkim serdecznie, bo widzę same dobre wieści na święta. Za oczekujące mocno trzymam kciuki.
No i wszystkim radosnych i wesołych świąt by przyniosły nam dużo nadziei, zdrowia i uśmiechu na przyszłość.
Pozdrawiam serdecznie.

reklama
Do góry