reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Witam! i wesolych swiat:)
przepraszam, ze nie pisalam ale nie czuje sie za dobrze.
w czwartek nie odbyl sie transfer bo plyn doszedl az do oplucnej.
Jestem cala spuchnieta. Przez ten zoladek nie bylam nic w stanie wsadzic do pyska az do wczoraj. czyli tydzien czasu. od punkcji do dzis czyli 9dni przytylam 7kg -sama woda;/
mam nadzieje, ze juz bedzie lepiej.
na zimowisku mam 4 5dniowe blastusie takze w styczniu bede chciala transfer, a teraz czekam az skoncze brac dupka i lutke i wymarzony okres @ niech to wszystko ze mnie wyplynie. Czuje sie jak slon taka jestem gruba. Mialam pare kroplowek bo sie tak slabo czulam. We wt jade na wizyte niech zobaczy co tam sie dzieje w srodu czy mi to schodzi czy nie.

reklama
joweg - rob testa i nie marudz. toc jajeczkownie nie ma nic wspolnego z malpa, wiec jak malpy nie ma to jest nadzieja :)

palu
- nic nie boj. dyskomfort jest duzy, ale dasz rade. masz 4 blastusie ktore czekaja i bedzie dobrze

palu kochana myslałam o Tobie, bardzo mi przykro, że transfer się nie odbył i dopadla Cie ta hiperka, ale teraz najważniejsze żebyś wróciła do siebie i masz piekne blastusie więc od stycznia dalsze działanie-trzymaj sie kochana

lolitka200- nie robie niema po co :) juz wzstysko sie zaczyna zanosic na @ , poce sie , maz mnie wkurza i zaczyna mi sie migrena wiec @ dostane lada dzien :) no i po nowym roku maz idzie robic spermiogram i rezygnujemy z in vitro , bedziemy sie starac naturalnie chyba ze bedzie mial azoospermie( co jest prawdopodobne) to sporobujemy jeszcze te mrozaki a jak nie to konczymy z tym.... takie mamy postanowienia:)

Witajcie Dziewczyny! Dlugo nie pisalam jednak codziennie Was podczytuje :) Jestem juz po transferze 5 dniowych zarodkow, transfer mialam 19.12 wczoraj wieczorem pojawil mi sie jasnobrazowy sluz ( jest go bardzo malo ale jest) strasznie sie boje poniewaz nie mam pojecia skad sie wzial i jaka jest prztczyna pojawienia sie tego sluzu. Czy ktoras juz mial taki przypadek? Dodam jeszcze ze pokusilo mnie zeby zrobic sikanca i pokazala mi sie jedna kreska;( a na krew mam dopiero w piatek 30.12 nie mam pojecia jaj ja to wytrzymam ;( Prosze doradzcie mi cos!!!

Dodamm jeszcze ze wczoraj brzuch pobolewal mnie jak na @ i zaraz po tym pojawily sie te brazowe uplawy;( Dzisiaj pobolewa mnie o wiele mniej i o wiele mniej mam tej wydzieliny ale czuje czasami lekkie klucie w jajniku i jakos ciezko mi na zoladku nie wiem czy to z nerwow!!!

margola - ktory to dzien po transferze ? tez tak mailam na poczatku pierwsze dwa dni brazowe uplawy a potem niestety ale ja dostalam okres

margolka spokojnie pewno to zarodek się zagnieżdża .... często się tak zdarza, tzn plamienia, spokojnie odpoczywaj i nic się nie martw :tak:

Transfer mialam 19.12 wiec jestem 8 dni po transferze. Ten brazowy sluz pojawia sie tylko na papierze nie mam nic na bieliznie. Nie mamm pojecia co o tym myslec;( No i jeszcze ten dzisiejszy negatywny test;(

reklama
margolka - jestes 7dpt, a nie 8dpt. tak czy owak - sikaniec moze ale nie musi byc. czekamy cierpliwie i nie ma co myslec bo nie ma madrych co wiedza

Do góry