reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
anna myszka trzymam za Was kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, oby z WAmi zostaly na zawsze juz.
agnieszka75 dzieki za odpowiedz

anna, myszka bede trzymac kciuki, az do testowania:))
tak sie zastanawiam, ze chyba tylko mnie to hsg nie bolalo chociaz jeden niedrozny jajowod. Kompletnie nic nie czulam a tez sie na forach oczytalam, ze to boli i poszlam z ostra schiza, a tu nic. A bolalo Was pozniej jak juz bylyscie w domu jak sie kontrast wchlanial? bo mnie tak

ja tez chce juz miec moje malenstwa w brzusiu;/ a wizyta i odpowiedz albo tak albo nie dopiero w pn...
najgorsze to czekanie

anna, myszka - Trzymam kciuki za Was dziewczyny;-)

palu_nr1 - Dobrze wiem ,że czekanie jest najgorsze ale zobaczysz ,że wszystko się uda. Pozdrawiam

Aisha - Bardzo Ci kibicowałam i mimo niepowodzenia wiem , że dasz radę. Zajmij się teraz sobą , odpocznij a potem zastanowicie się co dalej. Ja mam też taki zamiar. Wizytę mam dopiero na 20 lutego i ustalę kiedy znowu mogę spróbować. Ale chyba nie wcześniej niż kwiecień.
Od przyszłego tygodnia chcę iść na aqua aerobik i też jesteśmy w trakcie remontu nowego mieszkania , więc jest się czym zająć.

Hejka, za wszystkie nadal trzymam kciuki !!
ja powróciłam (troche mnie nie bylo z Wami) byłam u lekarza dostałam do zrobienia trochę badań!! 3 opakowania tabl. anty ( na moją prosbe) jak będą wyniki to w marcu mam się pojawić i wiadomo będzie co dalej ...
mam zrobić histeroskopię!! czy któraś z Was miała ją robioną??

Dziewczyny, kto znaczy na in vitro w styczniu?

Ja jestem w 20 dc. Jutro wizyta i zaczynam wyciszacze-teraz biore antyki , a od 21 dc mam mieć Synarel (aerozol do nosa) . Jaki dalej doktorek ułoży mi plan-nie wiem. W każdym bądź razie punkcja przypadnie na około 6-11 lutego , około połowy lutego transfer.

Magdusia 31 poproszę kciuki jak najbardziej:tak:

Aisha23 gratuluje postwy, badz silna. Masz racje, teraz trzeba zajac mysli czyms innym , by na nowo nabrac sily do kolejnej walki o wymarzone szczescie. Sciskam mocno!!! Nie zapomnij o nas i dawaj o sobie znac :-)

myszka4310, anna trzymam mocno, mocno kciuki za udany transfer :tak:

MoonDust gratuluje malenstwa. Tez juz bym chciala nosic dzieciatko pod serduszkiem. Niestety przede mna walka od zera. Wizyte mam za miesiac i juz sie denerwuje.Oby tylko ta cala procedura potoczyla sie dosc szybko. Mam nadzieje ,ze badania juz zrobione nam uwzglednia. Nie wiem tylko jak to sie odbdywa z przeniesieniem dokumentacji z poprzedniego szpitala.

Histeroskopie mialam robiona podczas laparoskopi, tak wiec nic nie czulam. Za to po przebudzeniu strasznie bolal mnie brzuch.

reklama
Do góry