reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

lotna mucha dasz rade. Ja tez sie strasznie balam i panikowalam. Zadawalam dziewczynom milion pytan, zeby sie uspokoic, a w sumie gdyby nie ta hiperka to bym uznala moj zabieg jak wizyta u dentysty;] ale tak to jest, ze kazda sie stresuje i sie nie da tego obejsc. Ja teraz tez znowu panikuje czy dojdzie to transferu u mnie czy tez nie..

reklama
Hej dziewczyny, chcialam tylko napisac, ze postanowilam byc dzielna, jak tylko umiem. Zapomniec o wszystkim najszybciej jak sie da, zajac sie praca, skonczyc remont, uzbierac kase na drugie podejscie, oddac o ile to mozliwe ludziom kase zadluzona, zajac sie domem. Dzis caly dzien sprzatam, gotuje, choinke rozebralismy. Ja cos robie to nie mysle i tak jest dobrze. Moze jak juz TO sie stanie, to potem pojde na te rehebilitacje, bo troche pochodzilam i ta rwa mnie znow lapie. Do kwietnia wylaczam starania, musze sie psychicznie troszke odbudowac.

Palu będzie dobrze, myśl pozytywnie, trzymam kciuki:tak:
Aisha podziwiam Cię za Towją postawę, tak trzymaj! nie ma co rozgrzebywac ran trzeba iść do przodu:tak: Taki odpoczynek psychiczny bardzo Ci się przyda, życzę wytrwałości i powodzenia. Kiedyś się uda napewno. Przytulam i naprawdę szacunek za wzorową postawę:-)
lotna-mucha Ciebie tyczy się to samo co Palu głowa do góry i pozytywne myslenie, a wszystko bedzie dobrze:-D kciuki zacisnięte!!;-)

Ja dzis odgrzebałam ten pasek Św. Dominika, będę go nosić ze sobą i odmawiać modlitwę mam nadzieję że pomoze, chce w to wierzyc!:tak:
Takze dziś w koncu przylazła oczekiwana @ mam nadzieję że to już ostatnia:-p Dziewczyny jak brałyście zastrzyki wyciszające to @ była normalna tak jak zwykle czy krótsza? nie wiem jak to będzie u mnie. Zaznaczam że zastrzyki zaczęłam brac w 23dc. Z góry dzięki:-)

Aisha
bardzo Ci wspolczuje,trzymaj sie jakos dziewczyno:-( Widze ze jestes dzielna kobietka,wiec napewno dasz sobie rade:tak: Zobaczysz ze juz niedlugo wszystko sie uda,oby do kwietnia :tak:

reklama
Do góry