reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Witam
Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków...niestety dzisiaj rano zadzwonił lekarz i przekazał mi smutną wiadomość...nasze maluchy nie przezyły rozmrazania, powiedziała że jeden wczoraj obumarł, a ten dzisiejszy był zdegenerowany :(
smutek, smutek,smutek ... widocznie to jeszcze nie ten czas... nie jest łatwo, musze dac sobie pare dni zeby ochłonąc, pomyśleć co dalej ... i dalej zacząć marzyć, planować i działać

reklama
hej dziewczyny jestem po chwilowej nie obecnosci :) co tam u Was ?

Aisha_23- skarbie trzymaj sie jestem calym sercem z Toba , strasznie mi przykro :(:(:( masz racje odpocznij sobiie kochana to dobrze ci zrobi :)

myszka4310 to smutna wiadomosc, jest mi bardzo przykro :( Trzymaj sie kochana .
Okazuje sie ,ze nawet transfer z mrozaczkami nie jest pewny. A mnie sie wydawalo,ze jak ma sie mrozaczki, to juz jakos latwiej i z gorki,ze ma sie juz jakis komfort psychiczny. :(

myszka4310 Witam ,
bardzo mi przykro , że straciłaś mrozaczki, tak to już jest , że ciągle coś jest nie tak. Trzymaj się pozdrawiam.

sham Ja miałam 2 razy histeroskopię ponieważ miałam usuwane polipy. Jak masz jakieś pytania to odpowiem. Ogólnie nic strasznego.

Jo.M. co tam u Ciebie ?:D wlasnie ja nie wiem co z moja histeroskopia bo mialam robiona we wrzesniu i czy teraz drugi raz bede musiala robic czy co , czy jakies inne badania ? jak u ciebie to wygladalo po nie udanej probie ?

myszka a masz jeszcze jakies mrozaczki?
wq*&*** mnie to, ze tak dlugo czekamy, poswiecamy sie na maxa (nie wspominajac o kosztach), a tu takiej patologii rodzi sie po 10 dzieci, o ktore nie dbaja. Cała ta procedura jest taka stresujaca. Niektore z nas po punkcji nie maja ani jednego zarodka, niektore brak mrozakow, niektorym sie nie przyjmie i @, a najgorsze jak stracimy malenstwo w ktoryms tyg ciazy. Jak tak patrze tylko na nasze forum to jednej na trzy udaje sie zafasolkowac.
Ja juz chce moje zdrowe mrozaczki miec w brzusiu!!

joweg U mnie jakoś leci. Dzięki. Jeżeli chodzi o histeroskopię to ja miałam 2 razy bo 2 razy miałam polipy , a wszystko musi być ok żeby podać zarodki. Dodatkowych badań nie robiłam , tylko to co zwykle tarczyca , prolaktyna i chyba tyle. A co u Ciebie , kiedy przeprowadzka do nowego domu?

paula_nr1- kazda z nas chcialabym miec zdrowe zarodeczki juz w sobie i zeby pieknie rosly , teog nam zycze :)
Jo.M. bylsimy papiery podpisac o kredyt w poniedzialek i teraz czekamy na jeszzce cos tam no i do 4 tyg i potem do notaariusza :D ale juz wypopedzenie dalismy i do marca konca musimy sie wyprowadzic :)

reklama
myszka tule bardzo, to straszna wiadomosc. Cholera od czego to zalezy ze niektore zarodki przezywaja rozmrazanie a inne nie!!!!!!!!
JoM a skad wiedzialas ze masz te polipy???? Moze ja tez mam i nie wiem nawet

Ostatnia edycja:
Do góry