reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bety72 Super , dzidzia rośnie jak na drożdżach. :-)

amalfi Nie martw się na zapas,jak mi pierwszy raz zauważyli polip to nie wiem nawet w którym dniu cyklu , a dopiero potem lekarz kazał przyjść na wizytę w 1 lub 2 dc żeby to potwierdzić.

Dziewczyny w związku z naszymi remontami to może jakiś nowy wątek powstanie:-D

myszka - przykro mi Kochana, to były chyba ostatnie z tego co pamiętam. Odpocznijcie i pomyślcie co dalej. Pewnie podejdziecie od początku do całej procedury. W końcu i Wam się uda. Gorąco ściskam...
anna - trzymam kciuki za piątek.

hej wszystkim, ja dziś po drugim usg :) maluch ma 1 cm i pięknie bijące serduszko :-). Lekarz powiedział, że wszystko jest ok zgodnie z wiekiem ciąży czyli blisko 7 tyg. Wyznaczył mi następną wizytę na za 2 tyg. Myślałam, że trochę później będę musiała iść... no ale jak bardzo chce to niech mu będzie :-)
bardzo ci gratulujei ciesze sie niesamowicie! oby tak dalej! buziaki :*

Witam
Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków...niestety dzisiaj rano zadzwonił lekarz i przekazał mi smutną wiadomość...nasze maluchy nie przezyły rozmrazania, powiedziała że jeden wczoraj obumarł, a ten dzisiejszy był zdegenerowany :(
smutek, smutek,smutek ... widocznie to jeszcze nie ten czas... nie jest łatwo, musze dac sobie pare dni zeby ochłonąc, pomyśleć co dalej ... i dalej zacząć marzyć, planować i działać
kochanie pomysl, ze tak po prostu musialo byc. moze to jakis znak, zeby sprobowac pozniej? nic sie nie martw na pewno nam sie uda...spokojnie podejdziesz do kolejnej proby i ja juz 3mam kciuki &&&&&&&&

Cześć dziewczyny:-)
Dzisiaj ostatni raz byłam w klinice. Wracam do swojego ginekologa. Dzidzia się rozwija prawidłowo i ma aż 15mm. Przez 12 dni urosła prawie 7mm:-) Także wszystko na dobrej drodze..
ojoj, to juz duza dzidzia! super, ciesze sie z toba bardzo, bo dajesz nam nadzieje! a ciazy nie mozna prowadzic w klinice w ktorej bylo in vitro?

joweg...tylko, ze aj ciagle jestem przerzucana od jednego do drugiego gina i tak naprawde nie mam swojego, ale to chyba jak uda mi sie zajsc w ciaze to bede sie tym martwic i szukac...bo to juz nie ma znaczenia czy on sie zajmuje niplodnoscia czy nie?

juz wetedy jak normalna ciaza :) ja mam w klinice nieplodnosci 5 lekarzy iw sumie wolalabym jednego niz tylu kazdy gada co innego jakas patologia u nich :)

reklama
sham
ja mialam histerioskopie bardzo mnie bolalo, prawie im odlecialam, ale ja mam niski prog wytrzymalosci bolu :( nie bylam usypiana tylko dostalam ketonal w tylek, nie rzaluje ze zrobilam to badanie bo przynajmniej jestem pewna ze tam wszytko ok... tylko dalej nie wiem czemu nie chca mi sie zagniezdzic te zarodki :((( ale wszystko wyszlo ok

dziewczynki ktore mialyscie criotransfer jakie leki bralyscie ?????? i ile progesteronu na dobe, bo ja jak juz wczesniej pisalam 11 dpt mialam progesteronu 10 to chyba za malo oczywiscie beta ponizej 2 z gory dziekuje :)))

Do góry