reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
.... wlasnie wrucilam z kliniki, lekarz nie zadowolony .... 8-my dzien stymulacji-jeden pecherzyk 15,5mm, jeden 11,5, jeden 10... 8...7 a reszta to drobnica, w czwartek nasempne USG i w sobote punkcja .... mowi ze za male i malo.... :(((( ryczec mi sie chce....

Palu ja pierdziu! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! ale się cieszę :-):-):-) kurka aż normalnie się poryczałam ze szcęścia:-D szybko wyszedł Ci ten tescior!!!! Ale superrrrrr:-)

ej to ta kreska to ciaza tak ? bo juz nie czaje u mnie zawsze jedna to kontrolna i musza byc dwie :D chyba ze takie testy kupuej :d

ala_36- masz jeszcze stymualcje tzn bierzesz zastrzyki ? powiem ci ze ja maialm tez po 15-13 mm pecherzyki i pobrali mi 9 jajek z tego 5 sie zaplodniolo , nie martw sie jezscze podrosna , gleboko w to wierze :)

taki to mi nigdy ciemny z porannego moczu nie wyszedl w poprzednich cyklach. Zawsze cien cienia:)
Myslicie, ze powinnam skoczyc na bete?
joweg otworz sobie i powieksz zdjecie... i zobaczysz druga rozowa

PALU i ja widzę cień cienia, ale widzę, a znam kilka cień cieni już na świecie :-D

ZAFASOLKOWAŁAŚ NAM I BRAWO

ALA kurcze nie ma co płakać jeszcze urosną z tego co wiem stymulacja trwa 8-14 dni więc mają czas

U mnie będzie radość jak 2 jajeczka będą się nadawały do zapłodnienia i się zapłodnią, bo więcej nie wydoje nawet na stymulce :wściekła/y: a ty ich tam masz i masz ja to dopiero będę beczeć

Ala nie załamuj się, ja na poczatku tez ciagle miałam małe te pęcherzyki i ciąglę mi mówili jeszcze proszę brać zastrzyki, tez byłam zła i bała się że nie urosną.Dopiero po 11 dnich stymulacji pojawiły się duze pęcherzyki po 18-22 mm i tez było ich tylko kilka reszta to małe. To było w poniedziałek, dostałam wtedy jeszcze jeden zastrzyk czyli 12 i dopiero jutro punkcja więc mam nadzieję ze jeszcze trochę podrosły. Takze nie pezrjmój się tak bo 8 dni stymulacji to nie jest dużo i napewno Twoje pęcherzyki jeszcze podrosną, głowa do góry!!!!:tak:
Palu faktycznie na zdjęciu widać drugą kreseczkę:-D

poziomka bo to zdjecie malo wyrazne... Cien cienia to jest jak pod swiatlem ledwo kreche widzisz:))
a poza tym zdjecie slabej jakosci bo telem robilam na szybko. Licze na to, ze rano bedzie ciemniejsza

reklama
Do góry