reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
roxii- nie wiem co to mialo zanczyc ze srony mojje kliniki ale wiesz co mysle ze robili mnie w h**** brzydko mowiac , bo jak poszlismy na pierwsza wizyte i mowili ze maz byl chory itd to poweidzialam ze odrazu in vitro bo na iui za malo mamy spermy a nawet nie wiedziala ile mamy a mielsimy 36 fiolek :/ i wogole pielegniarka przed transferem powiedzaila ze meza sperma jest swietna i wogole superr sie rozmrozila ze wogole malo plemniczkow zginelo ze naprawde superr , potem dowalili z tym defektem ze mam brac kortyzon a na opakowaniu stoi ze nie moga go brac kobiety w ciazy :/ wiec zwatpilam ale brallam a jak sie nie udalo i nie mieli na co zwalic to powiedzieli ze moze maz ma ten defekt genu i moze bralam za malo kotyzonu :/ i wez badz madrym .... mam czasmai dosc ....

ala_36- pewnie dwa dni to sporo moje dopiero podrosly w tych dniach co mi dawke zwiekszyli :) czyli w 3 dni :D

palu_nr1- MOJE GRATULACJE !!!!!! :-) :-)
BRAWO !!! Pierwsze in vitro i to zakonczone sukcesem !!!!:-):-):-)

Ostatnia edycja:
jak to sie mowi nie mowmy hop dopoki sie po 9 miesiacach nie wykluje:)) musze twardo stapac po ziemi. Nie skakac, nie zachwycac sie..bo nie chce cierpiec. Nawet jesli to prawda i test nie klamie i jestem w ciazy to sie i tak bede caly czas bala. Bo to nie jest ciaza na zasadzie o spoznil mi sie okres.. ups wpadlo nam sie kochanie. Tylko to jest takie moje wytesknione malenstwo na ktore trzeba chuchac caly czas z przezornosci....ahh...

Joweg, nie dziwne ze nie zaciazylas skoro zaplodnili Ci niedojrzale ( bo mówiłas ze były małe) komórki. Nawet nie wiedziałam, ze da sie zaplodnic niedojrzale jajka. Coś dziwna ta Twoja klinika.

Ja tez teraz z moja mam jaja. Już zmarnowalam poprzedni cykl, bo nie przysłali mi recepty. Zadzwoniłam w zeszły piątek i maja przysłać w tym tygodniu.

palu_1 - po zbadaniu bety mozesz isc na zwolnienie lekarskie,odpoczniesz,nie bedziesz sie denerwowac w pracy i milo spedzisz najblizsze 8,5 mies..:-):-)

reklama
nostalgia- mialam male potem dostalam gonal 187 dawke i niby podrosly, i jak pobirali to jedna najwksze maial 20mm i reszta po 18-16 wiec sama nie wiem :/ a jezeli byly za male czy cos tzn ze crio znowu sie nie uda....

Do góry