reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Roxii, Kaska - ja tez biore ten zel juz od punkcji, mi nic nie wylatuje. A kazali wam go zapodawac rano ( Zanim wstaniecie ) i okolo 10 minut chodzic zeby sie dobrze rozlozyl w pochwie??? To niby wazne.

reklama
hej , ja juz wstalam niczym poiranny ptaszek hehe :) co tam dziewczyny ?:D

ala36- jak sie czuejsz kochana ? :)

oj jeszcze 5 miesiecy do mojego przewidzianego crio , ale to dlugo :( jakas wiecznosc :(

joweg-wstepnie na poczatek sierpnia lub koniec lipca-lekarz nie okreslil dnia,bo wszystko sie okaze w praniu.napisal mi date taka jak sobie sama wyliczylam w internecie:-)ja mysle,ze w lipcu i pewnie nie pod koniec.niech siedza jak najdluzej te moje brzdace ale daly mi juz popalic.

joweg-a wy planujecie na poczatku lipca?chociaz to pewnie zalezy od cyklu?zleci kochana-zobaczysz.pamietam jak mi sie wleklo do transferu.u ciebie to bylo szybciutko a ja czekalam ze 3 mies.

Czesc dziewczyny dziś 5 dzień po crio wolno mija ten czas, dbam o siebie odpoczywam, odżywiam się hehe rozmawiam z bąbelkami :-) . strach jest wielki, ale mam nadzieje że wszystko będzie dobrze. mam tylko luteine 2x1 tab - czy to nie za mało? a i enkorton 1x1. a estrofen miałam tylko do crio. czy to dobrze?

sakmi-rozne sa metody leczenia -to zalezy od pacjentki.na pewno lekarz wie co robi i to pewnie wystarczy.ja mialam duphaston 3x1 i clexane w brzuch.wiem,ze sie ciagnie -najgorzej tak po 8-9 dniach iii wtedy by sie chcialo juz bete robic.cierpliwosci kochana.:-)

wiolka5- ja zapanowalam wiestepnie nq 9 lipca czyli za 5 miesiecy :) ale kurcze za miesiac pojde do kliniki i z nimi pogadam, mialam isc teraz ale nie jestem gotowa na starcie z nimi zwlazcza ze na stak oszukali :/ i bym chyba ich rowno zrypala ..... a chce sie powstrzymac do transferu ehhe niedlugo plec maluszkow bedziesz znac nie ?:)

ilodniowe mailas zarodki i jaka byla twoja pierwsza betka w jakim dniu ?

reklama
Do góry