reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
joweg-a jak zolnierzyki twojego M.zbadaliscie?ja mialam podane zarodki 3 dniowe i w 10 dniu wyszedl mi test plytkowy.potem bete total hcg mialam 667-w 14 dniu po tr.

joweg-moze lepiej wszelkie watpliwosci wyjasniac wczesniej w klinice zeby potem uniknac nieporozumien.powinnas porozmawiac i przedstawic niejasnosci-grzecznie ale dosadnie.niech ci wyjasnia i podpowiedza jak to bedzie wygladalo dakej.

tak bardzo bym chciała zeby sie udało bo to moje 3 podejscie i brak mrozaczków. powiecie mi czego unikac . a co pomaga moze szczególnie jakies składniki? jak wasze plasterki-trzymają się jeszcze?
Roksii- jak sie czujesz, wiem ze to wczesnie ale moze cos jest inaczej, ja nic

wiolka5- nie moge cos mojego namowic zeby oddal sperme , niehcce boi sie ze niema zadnych plenikow i ze bedzie tylko rozczarowanie :) ale skoro nie zachodze czyli nie jest najepiej :( ja tez bede miec 3dniowe:) i biore wszystkie trzy do siebie :) wiesz co boje sie ze jak cos im zarzuce czy cos to potem moj transfer moga spieprzyc a tak to nic nie powiemy a jak trnafer sie uda to wtedy pogadamy jak to nas oszukali :)

joweg-to normalne,ze sie twoj M.boi ale im wczesniej tym lepiej.moj M.dostal koktail witaminowy3 mc przed transf. i bardzo mu to pomoglo.takze zawsze warto zaczac wczesniej.

joweg-bierz 2 zarodeczki,bo ilosc nie zawsze znaczy jakosc a potem bedziesz sie denerwowala,bo to duze ryzyko w ciazy.mi lekarz mowi,ze bezpieczniej by bylo jakby byla ciaza pojedyncza a tak to ciagle sie denerwuje.jak ma byc to bedzie i z 1 a mniej stresow.

wiolka5- moj maz bierze mase superr witaminek zeby odbudowac organizm i wszytsko ale sie boi a dla mnie jakby mial choc 1 pelemniczak to juz jest nadzeija !!!!1 i to ogromna !!!!

reklama
sakmi-spokojnie czekaj.ja sobie tlumaczylam,ze jak sie bede denerwowac to komoreczki sie nie beda dzielic.ale tak sie tylko mowi.jak jechalam na bete to malo co faceta na rowerze nie przejechalam,bo z nerwow nic nie widzialam.

Do góry