reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Sylha no to na mnie sobie troche poczekasz:-D podejrzewam ze bedę tu ostatnia z moim testem:-p ja wstaje ok 10-11:tak: chociaż jest możliwosć ze jutro wstanę wcześniej ze stresu he he:-D

reklama
No ja bede kolo 7 robila bo tak wstaje, ale nie nastawiam sie za bardzo bo to moj 8dzien po tranz´ferku 2 dniowych babelkow, w srode jade na bete to bedzie pewniejsze, chociaz nie wiem czy tez nie za wczesnie :)
NO I OCZYWISCIE &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ZA NAS TRZY TESTUJACE!!!!

Ostatnia edycja:
ala z Ciebie to ranny ptaszek:szok: ja jak mam wolne to w życiu bym o 7 nie wstała:-p 9 to najwczesniej:tak: No to wychodzi na to że Twój wynik poznamy najwcześniej:-D Hmmm no chybaze sakmi wstaje o 6:szok:;-)

Palu Nie mogę się napatrzeć na Twoje zdjęcie z Usg:zawstydzona/y::-) - cudowne i gratulacje blizniąt:tak:

Dziewczyny trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie;-)

A ja zastanawiam się co włożyć do pudełeczka w,którym miał być test na Walentynki.....:-(chyba zostały tylko czekoladki:baffled:

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo gorąco:*

dziewczyny powodzenia w jutrzejszym testowaniu:)) piszcie szybko jak wyniki i nawet jak bedzie tylko jedna kreska to no stres jeszcze beta na Was czeka, a poza tym sprawdzcie go za pol godziny czy cos bedzie:))
moc blizniakowych fluidkow &&&&&&&&&&&&&&&& :)))))

Dziekuję wszystkim za kciuki:-) Ja juz uciekam spać im szybciej zasnę tym szybciej będzie jutro i bedzie po wszystkim:tak: Ehhh ale się stresuję:baffled:
No to do jutra dziewczynki;-)

reklama
Do góry