Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sylha no to na mnie sobie troche poczekasz podejrzewam ze bedę tu ostatnia z moim testem ja wstaje ok 10-11 chociaż jest możliwosć ze jutro wstanę wcześniej ze stresu he he
No ja bede kolo 7 robila bo tak wstaje, ale nie nastawiam sie za bardzo bo to moj 8dzien po tranz´ferku 2 dniowych babelkow, w srode jade na bete to bedzie pewniejsze, chociaz nie wiem czy tez nie za wczesnie
NO I OCZYWISCIE &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ZA NAS TRZY TESTUJACE!!!!
ala z Ciebie to ranny ptaszek ja jak mam wolne to w życiu bym o 7 nie wstała 9 to najwczesniej No to wychodzi na to że Twój wynik poznamy najwcześniej Hmmm no chybaze sakmi wstaje o 6;-)
dziewczyny powodzenia w jutrzejszym testowaniu) piszcie szybko jak wyniki i nawet jak bedzie tylko jedna kreska to no stres jeszcze beta na Was czeka, a poza tym sprawdzcie go za pol godziny czy cos bedzie)
moc blizniakowych fluidkow &&&&&&&&&&&&&&&& ))))
Dziekuję wszystkim za kciuki:-) Ja juz uciekam spać im szybciej zasnę tym szybciej będzie jutro i bedzie po wszystkim Ehhh ale się stresuję
No to do jutra dziewczynki;-)