reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

roxi tak mi przykro tule cie bardzo mocno

minie ja tez chcialam 3 ale powiedzieli ze jestem za mloda i mi nie wloza tyle bo sa zaladne zarodki a potem pomrozili mi po dwa co bardzo sie wkurzylam wiec teraz jak bede podchodzic od nowa jak by sie nie udalo to odrazu mowie ze chce 3 bo to zawsze jakas wieksza szansa ze choc jeden zostanie tymbardziej ze u mnie cos nie chca sie zagniezdzic :(((

reklama
roxii-przykro mi strasznie :( zbieraj sily kochana, mocno tule :*

mimi- ja ledwo ublagalam dwa zarodki bo niby za duze ryzko ciazy mnogiej a sie okazalo ze zaden zadrodek nie zostal z nami :( teraz biore 3 jak sie dobrze rozmroza :)

ja tak bardzo sie boje o meza :( zle sie sama czuje wiec czasami tylko zagladam tutaj ,wiec sie nie obrazcie dziewczyny :*

Ostatnia edycja:
Roxi bardzo mi przykro :( wiem co czujesz, mysle ze to nie ciaza pozamaciczna, wszystko sie ulozy. Czas leczy rany......a raczej je zabliźnia...

Ja sie odzywam kochane, by zapytac jak to bylo u tych, ktore dzidzie stracily...17. 02 mialam zabieg wylyzeczkowania (puste jajo plodowe). Dzis mija rowno 6 tygodni, a @ nie przyszla. Wczoraj pobolewal mnie brzuch. Jak bylo u Was? Kiedy dostalyscie? Joweg co sie dzieje z mezem? Daj znac na gg. Moj tez ostatnio mocno chorowal i robilismy rtg pluc bo wlasnie kaszlal krwia, ale okazalo sie ze to naczynka gdzie popekaly prawdopodobnie i oslabienie organizmu, bo pluca czyste.
Pozdrawiam was wszystkie serdecznie!

Roxii - Nie mam pojęcia co Ci napisać bo wiem , że nic teraz nie jest w stanie Cię pocieszyć, bardzo mi przykro. Trzymam kciuki za Ciebie , minie trochę czasu i znowu nabierzesz sił do walki. Wiem, że tak jak jest bo niestety mam już wiele za sobą.

joweg - Co u M słychać , lepiej się już czuje

Aisha - Co słychać u Ciebie , nazbierałaś już choć trochę sił

Ostatnia edycja:
Roxii- kochana trzymaj się dzielnie!!!!!!Jeszcze będzie czas kiedy będziesz się cieszyć maleństwem!!!!!!!
Ja m.in. w dokumentach do inv dostałam informacje jakie mogą być zagrożenia i powikłania i niestety takie coś jak ciąża pozamaciczna również ma miejsce.....

dziewczyny ja chce trojeczke bo zawsze jakies wieksze szanse sa...
no i zostala nam tylko trojeczka, dwa sa bardzo ladne i jeden walczy...
czuje ze bedzie dwojeczka..jak zawsze...

a chce trojeczke bo mam 37 lat...wiec juz trzeba podejmowac wieksze ryzyko...

joweg bylas juz z mezem na kontroli bo chyba dzisiaj mialas isc?
aisha jeszcze @ nie masz od tamtego czasu?

Roxi :((( tule mocno.. ale jesli to nie ciaza pozamaciczna to moze gdybys brala progesteron to by bylo Ok bo bys nie krwawila. Zalatw sobie kochana tablety dupka i lutki przed kolejnym transferem

reklama
Minie pamiętam Cię kochana :-) rozumiem ,że podchodzisz teraz jakoś do zabiegu,z tego co pod czytałam?i gdzie podchodzisz ? bo jak piszesz,że masz trójeczkę i jeden walczy to masz podobną sytuację jak u mnie była mi proponowano podanie 3 zarodków z tym walczącym( i tak nie przeżył później ) a ja zdecydowałam się na nacięcie otoczki....więc wzięłam tylko 2 zarodki

sylha ma rację dziewczyny ja jak podpisywałam dokumenty do in vitra to było wyraźnie napisane,że jest ryzyko ciąży mnogiej i ciąży pozamacicznej .....:-(
Roxi ja również tulę chodź się nie znamy jeszcze,wiem co czujesz przeszłam CP i wiem jak to boli ,ale chyba jeszcze nie wiesz czy to CP?

Ostatnia edycja:
Do góry