reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Cześć Dziewczyny. Dziekuje jestescie kochane:)
Ja naprawde gleboko wierze , wrecz jestem przekonana, ze kazdej z Was w koncu sie uda i bedziecie szczesliwymi mamami:) tylko sie nie poddawajcie choc wiem jakie to jest trudne . Mysle, ze u nas tez duzy wplyw ma psychika.

reklama
lola216 powiem ci ze ja mialam na 90% udane in vitro i w sumie bylam na 99% przekonanan ze nam sie uda bo komu jak nie nam , caly czas se wmawialam ze jak mam 20 lat jestem zdrowa meza sperma super sie rozmrozila to jak moze nam sie nie udac ? a jednak to jak loteria jednym sie udaje innym nie :/(

Dokładnie to jest loteria. Są osoby z super wynikami i sie nie udaje a są osoby takie jak ja i Moj maz oboje mamy kiepskie wyniki i sue udało. Dlatego na każdego przyjdzie pora i każdemu sie uda. Jestem tego pewna.

sylha lola mega gratulacje!!:)
Anioleczek nie zalamuj sie...bedzie dobrze!wiosna idzie i wtedy s apodobno najwieksze szanse hihi:-)

hope 71 dziekuje:)swoja droga nie dziwie sie ze zmienilas klinika co za teksty! tych lekarzy...moze jeszze dodali ze obwniasz niemiecka slaba sperme:-D

sylha wiedzialam, ze beda blizniaki:))
nie pamietam jakie mialam bobaski:)) ale wczesnie jest jeszcze wiec sie nie stresuj:))
ja teraz panikuje bo w pt bede miala to glowne usg i bedzie mierzyl, badal czy jest z bobabasami ok

Palu- twoje dzidziole to już pewnie byki:-D i na pewno będzie wszystko dobrze!!!!!!!!&&&&&&&&&&& A tak w ogóle jak się czujesz?!?!?!Widać Ci już brzusio?!?!?!?
Wiesz trochę się naczytałam i ma jeszcze w domu książkę życie przed narodzinami- świetna jest, tydzień po tygodniu wszystko opisane ze zdjęciami 3D- nieziemski widok!!!!!!!:-D
A najdziewniejsze jest to, że wiek ciąży pasuje do suwaczka, ale pęcherzyki wyglądają na tydzień starsze- co wiadomo jest nierealne!!!!Niby nie ma co panikować, bo jest wcześnie, ale są dziewczyny, które w tym samym czasie miały bąbelki po 2 i 3mm. Echhh mam nadzieję, że w następny wtorek usłyszę serduszka!!!!:zawstydzona/y:

sylha caly czas mnie muli ale daje rade. Ksiazke i plyty dvd z cwiczeniami kupie sobie po tym glownym usg. Bo i tak sie martwie:))

bulka robilas test? qrcze ja bym nie wytrzymala tyle co ty hehe ja do 7dpt wytrzymalam:)

Cześc dziewczęta w ten piękny słoneczny poranek:)Nie zrobiłam testu:(okresu tez nie, u mnie w organiźmie nastała dziwna cisza której sie boje:(Za to ja jestem tak nerwowa od 4 dni że wszystkich bym pozabijała. Boję sie ze to objawy @ i że dupa blada z tego;(Jutro musze zrobić test ylko nie wiem czy sie odważę, mam jutro dwa spotkania o pracę i dobrze jak bym wiedziała co dalej, zreszta taki silny stres na rozmowach kwalifikacyjnych raczej nie wpływa dobrze na moją psyche:(Jestem w kropce bo przeczucia mam marne ale póki okresu nie ma to szansa jest(z tego wszystkiego dziewczyny wczoraj zamiast luteinę dowcipnie zaaplikować to ja polknęląm:szok:bo wydawało mi się że to dupek:(Stwierdziłam ze to pierwszy objaw głupawki ale uśmialiśmy sie strasznie, dobrze że nic mi nie było...;)Wszystkim zaciążonym kobietkom życzę spokoju i dbajcie o siebie , lece na wiosenny spacerek dobrze mi to zrobi wam też:)Trzymam kciukasy za resztę, musimy się mocno trzymać tyle nam zostało:)Pozdrawiam

reklama
Cześć Bulka- życzę Ci jutro 2 grubych kresek i wysokiej bety:) Jestes bardzo cierpliwa, ze nie zrobilas wczesniej testu. Ja nie wytrzymalam i juz w 9dpt robiłam:) trzymam kciuki . Pisz od razu ...

Do góry