reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

przy stymulacjo piłam alkohol nie nagminnie ale piłam, teraz nie pije już po transferze, mam pytanko.
Jak to jest z tym jeżdżeniem autkiem??? Transfer miałam we wtorek, musiałam wracać autem jutro chciałam się na zakupy wybrać mogę czy lepiej nie??? Mam leżeć czy nie??? ogólnie o kobla dostaje i chce już wiedzieć. dzisiaj mam raczej przeczucie ze nic z tego nie wyjdzie.

reklama
Z tą ilością leków to chyba lekka przesada... rozumiem- coś tam trzeba brać ale żeby aż tyle???? Jak ma się udać to i tak się uda. Wątpię czy takie faszerowanie się to coś pomaga...

Winko jako lekarstwo faktycznie może być w porządku.
marcikuk głowa do góry kochana. wszystko będzie ok;-)

anioleczku - dziękuje za słowa wsparcia. a co z ta jazda samochodem mogę czy nie???

hehe dzięki twojemu suwaczkowi widzę ile czasu do moich urodzin :-)

Katee- duża ilość płynów i białka jest istotna by uniknąć hiperki.

Marcikuk- też mnie wątpliwości dopadały. Ja odpoczywałam pierwszego dnia po transferze, a potem żyłąm normalnie tzn. unikałam wysiłku, ale nie że ciągle leżałam.Będzie git!!!!!

Dziękuje dziewczyny za miłe przyjęcie :-D
Po wczorajszym USG dziś rozpoczynam wyciszanie i jestem MEGA HAPPY!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D To się wydaje takie nierealne wszystko!!! ale się powoli dzieje :-)
Zaraz urywam się z pracy i lece do apteki po leki i zaczynam się dziabać w brzuch!
Śmiać mi sie chce, bo myślałam, że to tylko ja tak wszystko przeżywam i nie śpię po nocach a tak dziś czytam i widzę, ze większość reaguje podobnie :-)
marcikuk zaciskam kciuki, żeby czas leciaół szybko!!

katee wydaje mi się, że nie ma przeciwskazań. przed punkcja 3-6 dni mężczyzna musi mieć zachowaną abstynencję, żeby mieć ładne plemniczki i chyba tyle. nie słyszałam/nie wyczytałam nigdzie żadnych przeciwskazań.

reklama
agavva- to superrr kochana antykami sie wyciszasz ?:)

milaia-
ja mialam histeroskopie i do trzech dni po tylko nie mozna bylo nam sie przytulac :)

Do góry