reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

JoM - a jak sie u ciebie sprawy maja bo troche jestem w tyle? podchodzisz niedlugo czy jak?

ewa
- daj znac jak z tym estradiolem. oby dobrze poszlo

reklama
lolitka - Nie nie jesteś w tyle, po prostu czekam do poniedziałku i jeżeli wszystko jest ok to w przyszłym tyg podchodzę do iui na cyklu naturalnym.
A tak poza tym jakoś leci , a Ty kobieto idziesz w końcu rodzić czy nie ?

JoM - no ja w gotowosci bojowej niecierpliwie oczekuje kiedy moj szkrab laskawie zdecyduje sie wylezc:) mam jeszcze 7 dni do terminu ale bym sie nie pogniewala gdyby to sie juz stalo teraz:)
iui na naturalnym - trzymam kciuki. sie kurna musi w koncu udac....

Co do sexu to myśmy mieli zakaz przed po stronie emka, żeby właśnie plemniczki były ładne, a po po mojej stronie żeby orgazmy poprzez skurcze nie pobudzały macicy. HMMM w sumie to my dalej w celibacie:baffled:, bo ostatnio z wrażenia moich serduszek zapomniałam się zapytać o to ginia:baffled::baffled:

sylha a kiedy masz teraz wizytę?? Mojej koleżance gin mówił, że jesli po nie odczuwa skurczy, to nie ma przeciwskazań.

seksowac niby sie wolno, ale jak ktos chce byc ostrozny to niezalecane w I trymestrze. dodatkowo jak ma sie blizniaki - to w tych przypadkach wiekszosc lekarzy zabrania seksowania ze wzgledu na wyzsze ryzyko

Agavva- ja mam 24 kwietnia, ale właśnie nie wiem czy wcześniej nie zawitam po chorobowe i przez ten dzisiejszy śluz- ale póki co mam obserwować.....

Marcikuk- póki się czujesz na chodzie to jedź :-), bo jak zaczną się mdłości- ja juz 3 raz kibel tuliłam to nie będziesz miała ochoty na nic, tylko się zakopać głęboko w łóżku.

Poleciało mi dzisiaj troszkę zielonkawego śluzu i na razie mam tantum rosa użyć i obserwować jak się powtórzy to do ginia.

reklama
Do góry