reklama
sylha
mama bliźniakowa
Może być jakiś grzybol, ale jeżeli się nie będzie powtarzać to git. Zobaczę, jak emek wróci z pracy to go wyślę do apteki i do rossmana, bo mnie strasznie brodawki/sutki bolą a tam jest magiczny krem na tą dolegliwość:-)
Magdusia 31
Fanka BB :)
O jak ja bym sobie poszła pobuszować w Primarku:-)
przy stymulacjo piłam alkohol nie nagminnie ale piłam, teraz nie pije już po transferze, mam pytanko.
Jak to jest z tym jeżdżeniem autkiem??? Transfer miałam we wtorek, musiałam wracać autem jutro chciałam się na zakupy wybrać mogę czy lepiej nie??? Mam leżeć czy nie??? ogólnie o kobla dostaje i chce już wiedzieć. dzisiaj mam raczej przeczucie ze nic z tego nie wyjdzie.
Ja transfer mialam w czwartek , lezalam do soboty popołudniu a wieczorem szlam juz do tesciow, w niedziele latalam po znajomych a w poniedziałek cały dzień na nogach i jeszcze lot do UK
Lola16 - dzięki. jak byłam przed myślałam ze się będę bala ruszyć, z roboty zalatwilam sobie wolne ale w łóżku już nie wylezę, muszę wyjść tym bardziej ze wiosna u mnie piękna, trzeba korzystać bo jak zacznie lać to nie przestanie do października 
co ma być to będzie. Najgorsze to czekanie bo myśli rozne do glowy przychodza.

miliaa - to chyba mogę się przyłączyć jeśli chodzi o blokadę psychiczną. Boję się jak cholera i niemogę się zmobilizować żeby myśleć pozytywnie.
Może ktoś zna dobry sposób na Mega Mega odprężenie i POZYTYWNE MYŚLENIE:-)
PS. Marvelon brałam - dla mnie ochyda, żłe samopoczucie i plamienie - musiałam odstawić.
Czy moża podchodzić do crio bez wcześniejszego ( 1 mc ) wyciszania antykami?? Jakie badania się robi przy crio? Pewnie hormony bo trzeba być między 2-3 d.c Noi co się zazwyczaj bierze z leków?
Może ktoś zna dobry sposób na Mega Mega odprężenie i POZYTYWNE MYŚLENIE:-)
PS. Marvelon brałam - dla mnie ochyda, żłe samopoczucie i plamienie - musiałam odstawić.
Czy moża podchodzić do crio bez wcześniejszego ( 1 mc ) wyciszania antykami?? Jakie badania się robi przy crio? Pewnie hormony bo trzeba być między 2-3 d.c Noi co się zazwyczaj bierze z leków?
reklama
Tak mi się właśnie wydaje, ze co ma być to będzie a jestem bardziej za tym żeby na luzie do wszystkiego podejść.Lola16 - dzięki. jak byłam przed myślałam ze się będę bala ruszyć, z roboty zalatwilam sobie wolne ale w łóżku już nie wylezę, muszę wyjść tym bardziej ze wiosna u mnie piękna, trzeba korzystać bo jak zacznie lać to nie przestanie do października
Moze jutro obie będziemy w Primarku bo tez się tam jutro wybieram
Meg- ja starałam się robić wszystko żeby nie myśleć o tym wszystkim. Np w 7 dniu stymulacji kiedy miałam się dowiedzieć ile mam pecherzykow zamiast się stresowac do 17 to poszłam na duże zakupy , potem do fryzjera a na koniec z wielkimi siatami wraz z koleżanka do lekarza na USG
Ostatnia edycja:
Podziel się: