Czesc Dziewczyny,
Joweg- trzymam mocno kciuk i czekam na wiesci odnosnie zdrowka Twojego mezusia.
Anioleczek, mnie tez marza sie blizniaki. Generalnie moj embriolog powiedzial,ze jesli nie bedzie hiperki i moj stan na to pozwoli to nie ma przeciwskazan. Martwie sie tylko, czy to nie ryzykowne, ciaza blizniacza i jej ewentualne komplikacje, no i zdrowie dzieci. Za duzo sie napatrzylam na neonatologi, gdzie w ostatnim czasie czesto bywalam w ramach odwiedzin.Boje sie,czy w moim wieku nie jest to jednak ryzykowne.
POza tym mam juz za soba wszystkie niezbedne formalnosci i wizyte u mojej lekarki. Odnosnie IMSI mowi,ze rozne badania rozne daja wnioski odnoscie tego ,czy zmniejsza sie ryzyko poronien. Popatrzyla na wyniki meza i wreszcie dopatrzyla sie ze tylko 5% jest db jakosci. Kurna, jakby nie mogla tego zrobic wczesniej, w listopadzie, zamias sie upierac, ze jest wystarczaajca ilosc plemnikow do in vitro klasycznego!!!

Brak mi slow na tych lekarzy ale nie chce sie juz tym co bylo denerwowac.W konsekwencji dopisala na skierowaniu IMSI. Oby tylko pozniej, w labolatyorium embriolog nie postanowil inaczej.
Stymulke zaczynam w piatek. Oby wszystko przebieglo tym razem jak najlepiej. Boje sie, bo teraz jestem swiadoma tego,ze na kazdym etapie moze sie cos niepowiesc.Ahhh zobaczymy...