reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Gieniek - dzięki za odpowiedź. Zrobiłam sobie dziś rano to badanie w szpitalu. Oczywiście nie zawiodło mnie - prolaktyna na czczo 14,12, a po obciążeniu 330,6.

reklama
hej :D no i moja @ przyszla zgodnie z planem :) we wtorek wizyta i bedzie wiadomo jakie chormony bede dostawac i jak bedzie wygladal moj criotransfer :)

joweg to super trzymam kciuki:-)
miliaa za ciebie tez trzymam kciuki zebys juz mogła wszystko zaczynac:tak:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny czy slyszalyscie coś o tym, ze po in vitro jest wskazanie do cesarki ? I jeśli tak to dlaczego?

Lola216 ja po in vitro rodzilam naturalnie powiedzieli mi ze cesarke robia tylko w naglych wypadkach. Jak mozesz naturalnie rodzic to o cesarce mozna zapomniec chyba ze za nia zaplacisz na wlasne zyczenie.

Lola - mnie tez tutaj mówili ze in vitro mamy traktować jak normalna ciążę. Mnie pani doktor powiedziała tylko ze prawdopodobnie będę miała cesarkę ale tylko dlatego ze to ciąża bliźniacza i większość takich ciąż kończy się cesarka, ale ze to tez nie jest pewne.

Dziewczyny możecie mi powiedzieć czy któryś z tych leków duphaston brany 3x1, encorton 2x1 i clexane1x zatrzymują okres?Jutro mam teramin miesiączki i tak się zastanawiam jak to jest po nieudanym in vitro.....Ale jak na razie czekam do jutrzejszej bety, bo testy z moczu nie wychodzą:/

Lola- mi jeszcze gin nic nie mówił, ale tak jak Marcikuk napisała ciąża bliźniacza w większości kończy się cesarką- jest to na dzień dzisiejszy najbezpieczniejsze. Czytałam ostatnio artykuł na ten temat i naturalne bliźniacze ciąże w 70%kończą się cesarką, po inv ta średnia się zwiększa....Mi to jest obojętne, byle dzieci będą zdrowe!!!!

reklama
Do góry