reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kto po in vitro?

Gienek może na jakiś ostry dyżur albo SOR jedź,albo karetkę wezwij! Może uda choc jednego maluszka uratować, a tymczasem nie kazał Ci gin więcej progestronu wziąć? Jak nie to zwiększ sobie dawke, nie zaszkodzi a może pomoże. Trzymam mocno kciuki za ciebie i maluszki!

Ja wyryczałam się porzadnie, zeżarłam dobre ciastko, popiłam pyszną naleweczką mojego teścia i już mi lepiej. Może jak sprzedam samochód to podejde 2 raz.

reklama
qrcze dziewc\zyny przykro mi bardzo....tyle zlych wiadomosci:*((

ale po tej burzy musi zawitac wreszcie slonce dla kazdej z oczekujacych...

Gieniek leć do szpitala na własną ręke i nie zostawiaj tefo tematu ! mnie też chcieli odesłać a potem dostałam krwotoku który bez fachowej pomocy nie skończył by się dobrze ....

Co za dzień dziecka niech to Q...wa szlak jasny ! Przepraszam ale to juz normalnie nie do opisania jakie to niesprawiedliwe !!!!

Boże Dziewczyny nie bylo mnie tu od rana a tu same zle wieści . Nie wiem co napisać tak mi smutno ;-( bardzo mi przykro, ze wam sie nie udało tym razem ale wierze, ze uzbieracie pieniążki na kolejny i w końcu zostaniecie mamami.
Joweg - trzymaj sie . Teraz zdrowie męża najważniejsze - oby wszystko było w porządku .

Gieniek - ;-( ;-( ;-( kochana lec do szpitala jak najszybciej - tam na pewno cię zatrzymają i dadzą progesteron dozylnie. Ja do 12 tc brałam konskie dawki progesteronu bo miałam niedobór i tez mogło sie tak skończyć . Moja koleżanka tez miała silne krwawienie i udało jej sie donosić ciaze ale lec do szpitala. Naprawdę wierze w to ze dzieciaczki zostaną z Tobą ...

Co do dzisiejszego dnia tez miałam dziś bardzo zły i aż sie poryczalam po wizycie bo tak mnie głupia położna zestresowala na USG , ze coś moze być nie tak z moja druga mniejsza dzidzia. Dała mi skierowanie do specjalistów za ok 9 dni .Tylko tak naprawdę tak wyglada straszna opieka w UK i brak doświadczenia i ani jednej wizyty u ginekologa. Jakos na każdej wizycie a było ich juz 4 wszystko zawsze wyglądało w porządku i ta różnica miedzy
dziećmi jest od początku . Tylko ze tu za każdym razem kto inny przyjmuje i robi USG wiec nikt nie zna Twojej sytuacji. Zreszta szkoda gadać , nie
wiem czy będę dalej do nich chodzić i sie stresowac przez ich brak kompetencji . Wole iść prywatnie raz na jakis czas do polskiej klinikii być spokojna. Dziś jak zadzwoniłam do Gamety to Moj gin sie usmial z tego co ta babka mi nagadala. Zreszta szkoda gadać ... Tyle o moim dniu ...

Trzymajcie sie kobietki ....

Gieniek,moj ty Boze, zamarlam, zaniemowilam, :-( Bede sie modlic za Ciebie i babelki. Kurna, jakie to zycie jest niesprawiedliwe!!!! Nigdy nie pojme tego,ze te kobiety ktore nie chca dzieci nie maja zadnych problemow z zajsciem a te ktore tak bardzo je pragna maja ciagle pod gorke!!! Tule i scicskam Cie mocno. Myslami jestem z Toba.Mam nadzieje,ze jestes juz w szpitalu pod okiem lekarzy.Daj nam znac jak tylko bedziesz mogla, kochana :-(

Napierajka, :-( sciskam mocno. :-(
Nie sadzilam,ze ten maj zakonczy sie tyloma smutkami. Czerwiec tez zaczyna sie nienajlepiej :-:)-:)-(

Joweg, trzymaj sie kochana :-(

Katee82, jak ja bym chciala zeby @ wreszcie przyszla, bo to co mam w tej chwili to jakis cyrk. Wczoraj totalny zastoj.Dzis podobnie.

Lola216, ty faktycznie wypnij sie na tch niekompetentych lekarzy i polozne. Tobie stres jest teraz najmniej potrzebny i na dodatek bezpodstawny. Mojej znajomej , ktora byla w ciazy blizniaczej lekarka powiedziala,ze ciazy nie doniesie. Ona wyszla z gabinetu zalana lzami a po 7 miesiacach urodzila zdrowa dwojke ktora dzis ma 10 lat. Jeden z bliznakow, tez byl mniejszy. Do 3 roku zycia byl niejadek hiih DZis ten niejadek je wiecej niz jego brat blizniak,ktory w dziecinstwie byl lakomczuszkiem hihihi Idz to polsiego lekarza i sie nie denerwuj.:tak:

termin @ miniol , nic nie leci muli mnie na @ ale nic niema :/ ale jestem zla , jezdiemy z mezem do lekrza !!!! on niema juz sily walczyc ale ja mam i bede za niego !!!!

reklama
gieniek...prosze napisz co tam u ciebie, bo bardzo sie denerwuje...modle sie, zeby wszystko okazalo sie wielka przykra pomylka...
agapl...a jak ty sie czujesz?
joweg...tobie tempka zaczela ladnie piac sie w gore...zycze ci duzo sily i wytrwalosci, bedzie dobrze!

Do góry