reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dzięki dziewczynki za wiarę, podnosicie mnie na duchu. Jak wróciłam do domu i sprawdziałm testy z rana to na jednym ciązowym jest cień, cienia taki lewdwo widoczny, ale coś tam jest. Nie wiem juz mi sie nawet myśleć nie chce:no: Jutro oczywiście powtórze test. Na bete mam jechac dopiero w poniedziałek, a do tego czasu powinna przyjść @ wiec moge nawet niedoczekac badania-zobaczymy, czekamy na rzwój sytuacji:tak:
Karamel a jednak:-) gratulacje!!!!!:-D ale jak to z tego co pamiętam to jak zrobiłaś bete to była poniżej 1 tak??? więc jak to się stało???? opowiedz bo ciekawosć mnie zżera:-p

reklama
Roxi ja dalej podtrzymuję swoją teorię, że jak jest cień cienia na teście to jest dobry znak, bo świadczy o podwyższonej becie. Jestem dobrej myśli :-)

Karamel gratulacje!!!

ROXII ja nie tracę nadziei!
KARAMEL cuudowne wieści.Gratulacje!
ONLYONE hej mamuśka!Współczuję trudów ciąży,oj dobrze to jeszcze pamiętam;-).Wróżę przynajmniej 1 dziewczynkę,bo mówi się ,że jak babeczka w środku to tak źle się czuje w ciąży.

Kochane bardzo dziękuje za gratulacje!!! Teraz trzymajcie kciuki aby wszystko układało sie pomyślnie!!!!
roxii- moja droga,ja nie miałam robionej wcześniej Bety, musialas mnie z kimś pomylić. I nie rób tych testów, bo tylko niepotrzebnie sie martwisz!!! Zaczekaj na badanie krwi!!!!!

Karamel1981 - gratulacje. Powodzenia Ci życzę i oby wszystko było dobrze.

Roxii - skoro wyszedł cień cienia to może jeszcze nie wszystko stracone więc cierpliwie czekaj do bety :) Trzymam nadal kciuki za powodzenie &&&&&&&&&&

Lucy777 - ja przy poprzednim podejściu też co 2 -3 dni musiałam być na podglądaniu jak idzie stymulacja. Ale nie przejmuj się, że nie musisz tak często, bo każda dziewczyna inaczej reaguje i widocznie u ciebie nie ma takiej potrzeby po prostu.
A propo teraz też zmieniłam klinikę na Invimed we wrocławiu. Miałam już pierwszą wizytę u dr Gizlera i w piątek mam kolejną z dodatkowymi wynikami badań co mi zlecił.

Tosia30 - stymulacja nic nie ma do rzeczy z AMH. AMH to wynik, który pokazuje jaką masz rezerwę jajnikową ( no i jak długo jeszcze będziesz w wieku "produkcyjnym") i jak będziesz reagować na stymulację i jakie dawki są potrzebne leków.

Karamel kurcze przepraszam, chyba faktycznie pomieszałam:zawstydzona/y: no nie wazne, cieszę się że Ci się udało jeszcze raz gratki i życzę spokojnej, ksiażkowej ciaży:tak:
Ja jutro oczywiscie rano robie test i dam znać, zamęczę Was tu :-p

Nooo karamel - suuuper wiesci, goraco gratuluje!
Roxi - cien cienia to dobre wiesci zawsze cos tam ruszylo:tak: Mocniutko trzymam kciuki i niecierpliwie czekam na pozytywny wynik.

Roxi - u mnie na pierwszym tescie tez byl cien cienia. Nawet sie zastanawialam czy ja mam omamy cy cos. Ale emek tez ten cien widzial i rodzinka na skypie tez. No to cala rodzina wariatow nie mogla byc (chociaz moze rodzinne) tak czy inaczej ten cien byl a teraz z tego cienia mam dwoch kopiacych szkrabow
Igielka - ehh nie ma znaczenia. Ja caly I trymestr zle sie czulam i poki co dziewczynki nie stwierdzono. W piatek jade na scan to sie dowiem czy ktoremus synusiowi ptaszek nie odlecial. Mowi sie tez ze jak ko ieta ladnie w ciazy wyglada to chlopak bo corka zabiera urode matce. Ja mamie zabralam a z moja siostra moja mama ladnie wygladala. Fakt ladniejsza jestem :ppppp nie ma reguly co ma byc fo bedzie. Wazne by bylo czego wszytskim zycze
Lucy - na poczatku stymulki jezdzilam malo potem juz co drugi trzeci dzien. Roznie bywa. Po punk ji jezdzilam codziennie na badanie krwi bo hiperke mialam.

Roxii, cien cienia,czyli cos tam jest :-) Trzymam nadal mocno kciuki. I nas tutaj nie zameczasz a dzielisz informacja, na ktora z nieceirpliwoscia czekamy.:-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Matram, mam nadzieje,ze odespalas wczorajsza narkoze i dzis masz sie lepiej.

Lucy, ja mialam jedna wizyte kilka dni przed stymulka.Nastepnie pierwsze usg 7 dnia stymulacj a pozniej 3 wizyty co drugi dzien. Wydaje mi sie,ze co klinika , to inne zasady a i kazda z nas jest inna i czasem wymaga czestrzych wizyt.

reklama
Do góry