reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

elcia83- niezła beta, czyżby się udało, super by było :-), który to dpt?

aisha z całego serca gratuluję, bicie serduszka swojego dziecka to jest moje marzenie i mam nadzieję, że się kiedyś spełni. Dbaj o siebie i maluszka. Pozdrawiam.

lucy &&&&& za jutrzejsze usg, ciekawe ile będzie serduszek :-)

Na pewno spełni się juz niebawem! :))

reklama
Elcia, myslę, że masz powody do radości :-) Twoja beta oznacza, że doszło do zanieżdzenia. teraz ponowne badanko i jak będzie rosła to można Ci na całego ratulować. A wyniki progesteronu moim zdaniem jak na początek to też ładne :-)

Zuzia, ja miałam krótki protokół. Powodem była niska rezerwa jajnikowa (AMH - 0.8). Nie dawano mi wielu szans na ładne komóreczki a wyhodowałam ich 6 z tego 5 się zapłodniło. 2 mi podano i za klika dni będę mam nadzieję wsłuchiwac się na usg w dwa serduszka. 3 zarodeczki zostały zamrożone :-) Życzę powodzenia z krótkim protokołem :-)

tak Aduś drugie żadnego plamienia nie miałam jeszcze a (ma być?) a to pierwsze to cały czas beta była poniżej 2 i krwawienie ktore wystąpiło wtedy to naewt ja wspomne to juz mie boli brzuch myślałąm ze to koniec ze mną!

Elcia zapomnij wiec o pierwszym, ja tez najlepiej bym to zrobila, bo tym razem szybciutko sie zagniezdzily :-) i wszystko na najlepszej drodze! czasami wystpuje plamienie implantacyjne ale nie zawsze.. ja pytam chce wiedziec jakie objawy maja dziewczyny i szukam ich u siebie hehe ;) dr Szcz.bedzie dzwonic do ciebie? Daj znac co powie... kciukasy zacisniete ;)

aduś 9.10 idę na wizytę, zapytam się o krótki protokół ale z tego co wiem to wszystkie kobiety w tej klinice mają długi, zresztą nie wiem, zapytam lekarza. Czekam teraz na @, która będzie w drugiej połowie października i zaczynam działać.

druga werka w czwartek (04.10)-dziewczyny i to są moje urodziny także jak sie udałao to prazent bym miała taki że zapamietam go do końca życia napewno

reklama
Do góry