reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
lawendowy - nawet o nim nie słyszałam, ale fajnie, że jesteś zadowolona z wizyty, ja też na klinikę i podejście ludzi nie mogę narzekać. A ciasnymi umysłami nie ma co się denerwować zawsze znajdą się ludzie, którzy będą przeciw. Mają szczęście wielkie szczęście, że nie muszą przechodzić przez to wszystko.

Pozdrawiam dziewczyny i trzymam za Każdą, do usłyszenia po moim obrzydliwym zabiegu, który jednak odciąży mnie choć trochę.

Jakie to przykre, ilu młodych ludzi jest przeciwko in vitro. Szok. Jak dla mnie ciemnogród i czasy średniowiecza nastały...
A myślałam, że mamy światły, bo wykształcony naród. Niestety, nic bardziej mylnego.

https://www.facebook.com/events/113004062195493/

Lawendowy_sen - przeczytałam komentarze i wypowiedzi różnych osób. Nóż w kieszeni mi się otwiera jak wypowiada się małolata, która nie miała dzieci lub osoba mająca ( z czym jednak nie miała problemu). Ostatnio w trakcie oczekiwań na sali przed i po punkcji rozmawiałam z paroma kobietkami. No i dla nich to jest jedyna szansa. Była dziewczyna, która 2 razy była w ciąży i 2 razy w pozamacicznej i to była jedyna szansa. Oddawała komórki kobietka do zamrożenia, która miała zacząć chemię, bo wykryto u niej raka. W dodatku ta sama dziewczyna musiała usunąć ciążę co jak widziałam bardzo przeżyła, bo chemia i tak spowodowałaby poronienie, lub w najlepszym przypadku urodziłoby się niezdolne do życia dziecko. No i też będzie musiała skorzystać kiedyś z in vitro. Inna kobietka zaś 3 podejście z nadzieją na maluszka. Kuźwa. Każda kobieta ma okres i komórki same obumierają ( nawet te zapłodnione jak nie są wystarczająco silne) i to nie jest zabijanie, a jak obumrze tutaj to niby uśmiercamy? Niepotrzebnie to czytałam, tylko wkurzyłam się na nierozumiejących niczego idiotów.

Ostatnia edycja:
Kinga dlatego najlepiej unikać takich forów, dyskusji, ludzi i ich chorych fanaberii, a nawet (nie chce urazić tych które są katoliczkami) kościoła.. ich mentalności nie zmienimy nigdy a naszą energię poświęćmy walce o swoje dziecko zamiast denerować się czytając te bzdury...
Kinga o której jutro transfer?? pisz jak bedzie po :-) bede mocno trzymac kciukasy!!
Gdzie jest hola ????:sorry: martwimy sie!

Witam dziewczyny!Dlugo mnie nie bylo na forum.Wczoraj bylam w Bialymstoku i zaczelam stymulacje,jestem pelna nadziei bo to juz 3 podejscie.Mam nadzieje ze wszystko pojdzie dobrze.Trzymam kciuki za wszystkie:-)

reklama
Do góry