Jestem już, ale musiałam nadrobić Wasze posty. Nie oszczędzacie koleżanki rzadziej dzisiaj zaglądającej na forum:-)
Chyba wprowadzę ograniczenia - 3 posty na dzień :-)

:-) No dobra, taki żarcik, a teraz serio.
Dr przeanalizował badania męża i powiedział, że morfologia jest bardzo dobra, a żeby poprawić fragmentację musi brać [h=1]ORTHOMOL FERTIL PLUS.[/h]
I za miesiąc, dwa, powtórzyć badania, bo wiele czynników ma wpływ na wynik.(stres, zmęczenie, przeziębienie, brane leki)
Faktycznie, jak robił te badania, to był przeziębiony, a stresów w życiu chyba nikomu nie brakuje.
No i najważniejsze zalecenie, sex minimum 3 razy w tygodniu

Małż po drodze chciał nawet zjeżdżać do lasu, ale na tylnym siedzeniu mieliśmy jego siostrę, wiec las sobie podarowaliśmy:-)
Ogólnie Invikta w Wawie to Francja-elegancja. W naszej, to tylko woda bez ograniczeń, o czym
Gotadora miała okazję się przekonań na własnej skórze, a raczej własnym przełyku :-), a tam stoi ekspresik do kawy, którą można filiżanka za filiżanką wypijać, czekając na wizytkę.
No to tyle dobrego z wizyty. Chociaż dr "pocieszył" mnie, że jak będę już w ciąży, to będzie ona ciążą wysokiego ryzyka, tak więc czeka mnie leżenie od samego początku.