reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mi tez jeden, ale jak mowie az tak dokladnie nie szukalam. Faktycznie w linku od Ciebie taniej, jak tak na szybko, ale mysle, ze jak sie usiadzie i dokladnie posprawdza, to moznasz poszukac i w miare dobrej ceni i z wysylka do Polski. Mi po prostu gdzies tam sie z tylu glowy platala mysl, ze ktos wysyla. Sprawdzalm to wtedy w czerwcu dla tej dziewczyny i nie pamietalam dokladnie. Ale google pomaga jak widze rozwiazac wiele problemow. Lece spac dzieczyny, moze przespie moje mdlosci. Dopadly mniw tym tygodniu i raczej nie sa ranne tylko 24 godzinne. Pozdrawiam i mimo, ze raczej tylko podczytuje niz sie udzielam caly czas sprawdzam co u Was i szczerze wyslam dobre mysli i fluidy w eter.

Hej Gotadora dzieki za troske. Szczerze mowiac dopadly mnie wszystkie zmory pierwszego trymestru, ale staram sie myslec optymistycznie ze szybko to minie. Mdlosci, sennosc, jadlowstret ( tosty z maslem wduszone na sile to moja dieta). Oczywiscie to wszysko malo wazne, najwazniejsze to czy zobacze serduszko w srode a potem i nawet 9 miesiecy moge sie tak meczyc.A i strasznie mi juz brzuch wypchalo i to nie moja wyobraznia. W pracy mamy uniformy i moje spodnie zawsze mi byly za duze, paskiem sie musialam dobrze spiac. A teraz juz rozpiety rozporek nosze pod bluza bo mnie cisnie:szok:. Co to dalej bedzie?Na pewno dam znac w srode jak po scanie.

oh Trzcinka jak ja bym chciała mieć takie mdłości i spodnie zaciasne :-) to maluszek pewnie chce Ci już powiedzieć co lubi a czego nie lubi :-D

Hej kobietki. Strasznie dużo produkujecie... Nie mam jak wszystkiego ogarnąć. Fluidki i kciuki dla was wszystkich.

oh Trzcinka jak ja bym chciała mieć takie mdłości i spodnie zaciasne :-) to maluszek pewnie chce Ci już powiedzieć co lubi a czego nie lubi :-D

Nie mów tak kochana. To potrafi być uciążliwe. Np chcesz coś powiedzieć a boisz się usta otworzyć...

czesc kobitki:) spedziłam wczoraj caluuutki dzień w klinice, jestem dzis 8 dzień stymulacji wczoraj estradiol 456 i na usg 4 jajeczka dosc male jeszcze 9 mm wiec kupiłam kolejny zestaw leków za 3 tys jutro znowu podgladanko oby było lepiej niz ostatnio:( jakos nie mam nadzieji tym razem pozdrawiam was wszystkie

Czesc DZiewczyny,:-)

Ewela, wydaje mi sie ,ze jesli mozesz sobie pozwolic, to wez urlop albo zwolnienie na ten okres po transferze. Przynajmniej 5 dni, kiedy to najlepiej poleniuchowac dla dobra kruszynki. Poza tym powalilas mnie piszac,ze pielegniarka odmowila CI wykonwnania zastrzyku przygotowujacego do in vitro:szok: . Brak slow!!!!Takiej pielegniearcz powinni odebrac prawo wkonywania zawodu!!!!

Ritta, witaj. Namow siostre ,by dolaczyla do naszego grona. Tutaj bedzie mogla pogadac na tematy, ktore rozmowczynie dokladnie znaja, wspieraja i doradzaja. Tutaj znajdzie duzo energi do walki. :tak:

Kinga,ja biore doatkowo selen,wit E, q10, B12. Jedz tez orzeszki, suszone morele, duzo naturalnych witamin w warzywach i owocach.

MILEGO DNIA Wszystkim!!!

reklama
hej dziewczyny,

Jestem tu nowa, przeczytalam chyba wszystko co sie dalo ale to jest moj pierwszy post.

jestem wlasnie po invitro. Transfer 1 blastocysty 5AA.

W 3 dniu po transferze zdiagnozowana hiperka, estradiol ponad 8tys, progesteron 120, beta 5.6.

dzisiaj druga weryfikacja (6 dzien po transferze), wlasnie oddalam krew do badania, no i dzisiaj powinno byc wiadomo czy u mnie jest ciaza czy nie....

ja chyba sie tu nerwowo wykoncze!!!!

czy ktos jeszcze tu dzisiaj czeka jak ja?

dzieki!

Do góry