reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
sznurki - ogromne gratulacje :-D wszystkiego dobrego i spełnienia tego najważniejszego marzenia życzę :-)

coleta - super, że wszystko w porządku i masz książeczkę ciążową :)

aduś - dołączymy w nowym roku do colety, przecież inaczej być nie może :tak:

Alegoria, kochana trzymam mocno, moooooocno kciuki bys uslyszala upragnione serduszko malego szkraba.

Asiex, 8 komorek, to ladny wynik. Niech sie teraz ladnie zapladnaja :tak: Odpoczywaj, bo po punkcji organizm jest zmeczoy a ma jeszcze przyjac maluszka lub maluszki :-)

Benle, dobry z Ciebie czlowiek, szkoda,ze nie ma wiecej takich ludzi.Swat bylby bardziej kolorowy.

Lesna, takich opiekunow starszych ludzi jak Ty, to tez jak na lekarstwo, niestety. Lucie z drugiego brzegu, teraz dba o Ciebie, tak jak Ty o nia dbalas pod koniec jej zycia......
Powodzenia Lesny na usg. Daj znac co tam bobasek porabia u mamusi w Brzusiu;-)

Sznurki, wszystkego najlepszego na nowej drodze zycia!!!!! Niech ta droga szybko bedzie uslana szczesciem w postaci bobaska :-)
Powodzenia na punkcji!!!!

Coleta, super,ze wszystko OK, gratuluje!!! Ojjjj, duzo bym dala ,by miec taki bezcenny prezent na Gwiazdke w postaci bobaska ale tu musialabym mocno liczyc na nature a ta mnie zawiodla przez 3 lata....

Retiolandia dziękuje Ci za twój optymizm :tak: ja mam dni lepsze i gorsze a na razie niestety te gorsze.. Moja kolejna 3-cia juz chwila prawdy to początek stycznia i już teraz na samą myśl ręce mi opadają :wściekła/y: A lekarz mają w sobie taki luz jak im mówie że to przeciez już 3cia stymulka jakby to było wycięcie migdałków :no: Qcze już nie wiem któremu lekarzowi ufać
Retiolandia a ty idziesz po dzieciaki na zimowisko czy od nowa zaczynasz, byłaś już w szpitalu....:-(?

Coleta bardzo Ci gratuluje i mam nadzieje dołaczyć do Ciebie po Nowym Roku - no ale nie tylko ja :-) później to już całkiem fajne zjazdy mamusiek możemy organizować ;-) Święta dla mnie zapowiadają się ze strzykawką

Madzialenak - tak - jutro będziemy się "barbadosić" ;-)

reklama
aduś - byłam w szpitalu w tamtym tygodniu, na razie jeszcze odczuwam skutki pobytu tam :(. Ale mam nadzieję, że za dwa tygodnie wszystko się unormuje. Ja też mam lepsze i gorsze dni, ale te gorsze staram się szybko przeganiać, bo nie mam siły na smutek. Oczywiście zdarza się, że płaczę po nocach, bo strata jest stratą, ale w dzień biorę się do kupy i pracuję. NIestety nie mam zamrożonych zarodków, bo chyba mam słabe komórki, muszę ustalić to z lekarzem. Chce zacząć w lutym może w marcu, trochę z kasą srednio u nas, więc musimy się odbić najpierw od dna.
Fajnie, że zaczynasz w styczniu to już bardzo niedługo, nastawiaj się pozytywnie, bo w sumie coż robić innego, na tyle rzeczy nie mamy wpływu.

Ostatnia edycja:
Do góry