reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dobrej nocy życzę. Niech Wam się śnią takie bobaski.
A ja zmykam, bo jutro, to znaczy dzisiaj, muszę wstać bladym świtem o 5:30.

602643_487909951232262_1956726410_n.jpg

reklama
Dzien dobry Wszystkim :-)

Asiex, super ,ze sie zdecydowaliscie na 2 babelki. Zawsze zwieksza szanse a jak beda dwa bobaski, to podwojne szczescie i radosc.Z pozniejsza opieka dasz spokojnie rade, to kwestia organizacji. Wiem co mowie, bo opiekowalam sie kiedys 8miesiecznymi blizniakami i ich 3-letnia siostra. Ja tez chce 2 zarodeczki przy swiezynkach i mam nadzieje,ze tym razem nie beda stwiac oporu.
O 10.30 zaciskam mocno kciuki!!!! :tak:

Madzialenak, wczoraj to byl dopiero 4 dzien stymulacji a juz jadna ilosc naliczyl doktorek. Pecherzyki jeszcze dojrzeja do Wielkiego Dnia :tak: Musi sie udac!!!

kiciabp, fajnie,ze juz po. Teraz szykuj sily do transferu ;-)

Trzcinka, gratuluje i zycze spokojnej ciazy :-)

Milego dnia!!!

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczynki.

Ja zaraz zmykam do pracy, weszłam tylko po to aby się z Wami przywitać i życzyć Wam miłego dnia i dużo uśmiechu na buzi :-)
Trzymajcie kciuki tak jak dzidziuś na zdjęciu :-) za wykonanie mojego planu, mamy 93% :-( ale jeszcze 2 dni.

270194_418902458181629_154127843_n.png

witajcie dziewczyny niewytrzymalam wczoraj i poszlam zrobic prywatnie usg i jest nasz groszek z pieknie bijacym serduszkiem:-)wiec spokoj zapanowal w moim serduszku choc wiadomo trzeba byc ostroznym dzis jest 7tydzien i 2dni pozdrawiam dziewczyny i zycze dzis duuzo sloneczka:-D:-D

Dzień dobry Kochane!

Leśna ale fajnie! Od rana poprawiłaś mi humorek!

Agapl13 masz rację, damy sobie radę, w pewnych aspektach życia może nie dopisuję mi szczęście, ale na pewno mam farta do wspaniałych ludzi, którzy mnie otaczają:)

A ja się zbieram po moje dwa zarodeczki:) Tak się cieszę!! Jeszcze tylko mała kawka, ostatnia nadłuższy czas i nasze życie zacznie się wywracać do góry nogami:)

Milagors bądź dobrej myśli - wszystko będzie dobrze :tak: i kciuki zaciśnięte &&&&&

Madzialenak trzymam kciuki za Twoje 100% normy &&&&&& nieźle wykombinowałaś grafik :-D tak trzymać :-)

Lawendowy Sen miłego dnia w pracy :-)

a mi się kłopot zrobił z racji przyjazdu męża nie w terminie, mam nadzieje że uda mi się z doktor skontaktować - kobietki z Invicty - powiedzcie jak mam rozumieć wizytę kwalifikacyjną? kiedy ona ma być? bo od niej jest 7 dni do zapłaty i teraz nie wiem czy ja już miałam taką wizytę i mi po prostu wyznaczyła kolejną i kazała przyjechać ze zgodą i kasą czy ja mam może 7 dni od 18stego? wiecznie o coś muszę się martwić :angry: mój eM będzie 21go i wtedy mogę zapłacić

reklama
a ja mam dzisiaj 4 weryfikacje i umieram przed komputerem odswiezajac stronke.... czy to wszystko musi byc takie trudne??

Milagors - a czemu ty umierasz przed komputerem skoro już w przy ostatniej becie masz ciążę? Teraz to tylko przyrost do sprawdzenia i nic więcej. A propo ile miałaś podanych zarodeczków i ile dniowe?

Miłego dnia wszystkim. Ja nadal się czuję jakbym miała dostać @ Kurcze, żeby nie przyszła. Proszę.

Ostatnia edycja:
Do góry