reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kinga to w takim razie dobrze, że w niedzielę nie pracuję bo będę mogła cały czas kciuki trzymać.
Dzisiaj dowiedziałam się , że wszystkie soboty w grudniu mamy pracujące :-(

Madzialenak - to współczuję. Ja nawet piątki w pracy mam wolne, tzn. pracuję na miejscu w domu. Przeważnie. No, ale zobaczymy jak będę długo pracować. Kończy mi się umowa w grudniu ( końcem). Już jakiś czas pracuję z szefem. Jakieś 6 lat będzie ( w różnych firmach). Ale różnie to bywa. No i zobaczymy.

Kinga a ja Ci zazdroszczę, że w piątki jesteś w domu. Na szczęście zrobiłam grafik tak, że tylko jedną sobotę pracuję 1 grudnia :-). A za sobotę należny się dzień wolny, który zawsze się przyda :tak:

Dziewczyny a co się stało z Mollą, już bardzo długo jej nie ma. To nie możliwe, aby tyle czasu neta nie miała. Martwię się :-(

Molla odezwij się!!!

Madzialenak, jak by chciała ułożyć sobie grafik :-) Ale u mnie nie ma tak dobrze, bo wszystko ustalone jest odgórnie.
Kinga, ale Ci fajnie, że piątki masz wolne. Ja w piątki pracuję do 17:00.

Dziewczyny a co się stało z Mollą, już bardzo długo jej nie ma. To nie możliwe, aby tyle czasu neta nie miała. Martwię się :-(

Molla odezwij się!!!

Dla mnie to też podejrzane, że tyle czasu jej nie ma. Minął chyba miesiąc, jak się nie odzywa. A najgorsze jest to, że nikt nie ma do niej żadnego kontaktu.
Nawet nie wiem, jak ją namierzyć.

MOLLA, ​gdzie się podziewasz???????????
letter_m_1.gif

Hej,
a ja wracam z dobrymi wiadomosciami. Mialam dzisiaj usg, jest serduszko, dziecko ma 15 mm. W koncu w pelni sie ciesze z naszego szczescia!!! I kazdej z Was zycze tego samego. Na pewno bede tu zagladac i kibicowac kadej z Was.

reklama
Do góry