reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Sznurki szybko Ci zleci tych 5 dni :-) Dobra passa rozpoczęta więc nie możemy jej złamać:tak:, uda nam się :tak:

Gotadora, Aduś, Lawendowy, Fusun
będę miała mało czasu we wtorek bo o 18:30 mam w restauracji przy ul. Heweliusza wigilię pracowników z klientami :-(, bardzo bym prosiła, abyśmy spotkały się gdzieś blisko tej ulicy abym mogła tak o 18:25 wyjść i dojść do 18:30. Chciałabym być jak najdłużej z Wami :-)

reklama
Czesc Dziewczyny,

U mnie sniegu nie ma ale jest pochmurno,pada deszcz i wieje. brrrrr

Lawendowy
, sliczne laureczki, sciskaja za serce. A co wymysliy 3 pozostale rozrabiaki? Wczoraj w tutejszych wiadomosciach mowiono o przemocy w szkolach. Ludu moj kochany, jak uczniowie sie zwracaja do nauczycieli to sie wlos jezy!!!!:szok: Zadnego respektu!!! Za moich czasow,jak nauczyciel przechodzil , to wstawalo sie z lawki jesli sie na niej siedzialo i dopiero wtedy mowilo sie "dzien dobry".Byl autorytet i szacunek a teraz????? DOkad ten swiat zmierza???!!!

Elala a Ty jak sie czujesz???? Avarta zmienilam tylko na swieta w styczniu wroce do mojej koniczynki. Mam nadzieje tym razem przyniesie mi szczescie.

MILEGO DNIA!!!!

Aduś16- dzięki,że o mnie pamiętałaś:))Niezmiernie mi miło:tak: ja jeszcze jestem w trójpaku choć nie ukrywam,że już mi jest bardzo ciężko...mam nosa,że do szpitala trafię na samą Wigilię-choć liczyłam po cichutku,że już pod choinkę będą 2 małe prezenty,ale chyba jednak nie! Nie denerwuj się przed następną próbą,choć wiem,że łatwo się mówi,ale my kobiety mamy w sobie taką moc,że zawsze znajdujemy siłę do dalszej walki i nie poddajemy się. Ja będę cały czas o Tobie myśleć i zaciskać kciuki,bo MUSI SIĘ PRZECIEŻ UDAĆ!!!

Miliaa- masz bardzo duże szanse na sukces za 1 razem tylko się nie stresuj-na spokojnie! Robisz jutro test sikany?

gieniek a Ty jeszcze w trój paku, ja myślałam, że Twoje dzieciaczki już są na świecie :-). Ja byłam taka niedobra, że mama trafiła ze mną w brzuszku w wigilię do szpitala a ja wyszłam 27 grudnia dzień po świętach :-)

Sznurki szybko Ci zleci tych 5 dni :-) Dobra passa rozpoczęta więc nie możemy jej złamać:tak:, uda nam się :tak:

Gotadora, Aduś, Lawendowy, Fusun
będę miała mało czasu we wtorek bo o 18:30 mam w restauracji przy ul. Heweliusza wigilię pracowników z klientami :-(, bardzo bym prosiła, abyśmy spotkały się gdzieś blisko tej ulicy abym mogła tak o 18:25 wyjść i dojść do 18:30. Chciałabym być jak najdłużej z Wami :-)

Madzialenak oczywiście,że wybierzemy miejsce, aby pasowało, przeciesz i my chcemy spędzić z Tobą jak najwięcej czasu :-) -
a może coś zaproponujesz? czy to daleko od kliniki?

Gotadora to dla Ciebie:-)
Musisz sprawić takie saneczki swojemu króliczkowi

556722_566400660053481_1369460413_n.jpg

madzialenkak- a ty pewnie testujesz w Wigilię?:) Jeśli tak to u Ciebie musi być też prezent pod choinkę:tak: mój brat urodził się 24 grudnia dlatego ma na drugie imię Adam..to jest trochę przykre,jak ma się termin porodu w Święta wszyscy przy Wigilijnym Stole a Ty na Oddziale w Szpitalu..nie ukrywam,że mam mega stres aż mnie brzuch boli jak o tym myślę:-( Rozpakowane już są: Sylha, Lola216,Marcikuk ze starej ekipy:)

reklama
Do góry