reklama

Kto po in vitro?

Lawendowy może być uprawa marchewki ale chyba za zimno :szok:
A może w takim razie Cico? Gotadora ty ustalasz godzine:-)
Myślałam ostatnio o Gienku, chyba nie bawem powinna mieć rozwiązanie.. Gienek jeśli to czytasz to daj choć znak że wszystko jest w porządku..&&&&&&

reklama
A tak na marginesie, to o której się spotykamy?
Gotadora, o której masz wizytkę?

ja mam znowu na 16:30 :-)

Madzialenak nie mogę się doczekać Twojej betki i spotkania z Wami!!!

oczywiście może być Cico :-)

Fusun super by było gdybyś mogła do nas zajść, ostatnio byłyśmy tak do ok. 20stej - może uda Ci się :-)

Ostatnia edycja:
Muszę się Wam pochwalić moimi laurkami, którymi zostałam dzisiaj obdarowana :-)
Te laurki na przeprosiny wywołały uśmiech na mojej twarzy. Czasem jest ciężko i sił już brakuje, ale dla takich chwil, stwierdzam, że warto czasem zacisnąć zęby :-)

Aaaaa i jakby ktoś nie wiedział, jak wyglądam, to wystarczy spojrzeć na moje portrety na rysunkach
i od razu wszystko jasne :-D

DSC_4232.jpgDSC_4234.jpgDSC_4235.jpg

Gotadora, bardzo zdolne :-) i do brojenia i do rysowania.

Przez 1,5 godziny upominałam i prosiłam, żeby się nie bili, żeby nie rzucali klockami, żeby nie niszczyli dekoracji, żeby....
A oni dalej swoje. To w końcu mieli się zastanowić nad swoim zachowaniem, cała piątka rozrabiająca usiadła i debatowała. Ale tylko Patryk i Maks przyszli z przeprosinami i laurkami. I od razu cała złość mi przeszła:-D

reklama
Miłego dnia KOCHANE!
żebyście miały dziś dużo radości i niech uśmiech na Waszych twarzach cały dzień gości!
Ale mi sie zrymowało ;-)

obudzilam sie dziś uśmiechnięta , z bardzo dobrym nastrojem.. hmm.. ciekawe dlaczego ?
a no za 5 dni testujemy ;-)))))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry