reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Pingwinek, podjelas sluszna decyzje. Nie ma co podejmowac ryzyka i sobie pluc w twarz, gdyby czastem cos.... tfuuu tfuuuuu

Darii,wczoraj u mnie to byla burza, lalo i wialo do popoludnia. Sniegiem posypalo ale u mojego meza w parcy, a prace ma na nieco wyzszym poziomoe morza, na gorce jak to ja mowie hihihi
Co do tej paskudy -endometriozy-, to Miliaa jest fantastycznym przykladem,ze mozna zaciazyc i oby nam rowiez jak najszybciej udalo sie to udowodnic ;-)

Sony, jutro bedziesz juz w ciazy i kto wiem moze juz proroczy sen Martki zacznie sie spelniac.
Trzymam kciuki za jutrzejszy transfer &&&&&&

Mikimo, co ja czytam, No Gratuluje KOchana!!! Gratuluje
z calego serca II :-) Zycze wysokiej bety!!!!!:-)

Miliaa, mysle,ze transfere za tydzien w sobote ;-)

Mikimo, nie mam przed soba jeszcez wynikow ale sekretarka lekarki mowila,ze estardiol bodajze 416ng/l

reklama
mikimo ja byłam stymulowana jedynie CLO i właśnie wyhodowałam jedynie 1 pęcherzyk a wcześniej na cyklu naturalnym były 2 piękne pęcherzyki,mam nadzieję że po zastrzykach bedzie lepiej,a co do AMH nie mam wyników w teczce bo nie wszystkie jeszcze pozbierałam ale z tego co mi sie dobrze kojarzy to 3.

Mikimo, zadnych obiawow nie mialam. W rodzinie pojawil sie przypadek, ktory naklonil lekarke, by i mnie przebadac, bo trombofilia moze byc genetyczna.Dobrze robisz dzwoniac do lekarza. Lepiej aby wiedzial o dolegliwosci mamy.

Tequila, luty tuz za rogiem ;-) nawet sie nie zorientujesz jak i kiedy , bedziesz miala punkcje :tak:;-)

Gotadora dzięki za odpowiedzi:-) bo ja dzisiaj jestem 3 dzień po odstawieniu leków i ani widu ani slychu, dawno tak na nią nie czekałam.

Chicka ,generalnie @ powinna przyjsc w ciagu kilku dni od odstawiania lekow. No chyba,ze @ przychodzi juz wczesniej mimo brania lekow, jak to umnie bywa.

reklama
Do góry