reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Pingwinek - super wieści, że już widziałaś swojego maluszka :-) Piękny to widok musiał być.

Madzialenak - kochana nie martw się. Z maluszkiem wszystko będzie dobrze. Nic mu nie wzrośnie.

reklama
U mnie w klinice mówią, że najwcześniej na wizytę należy sie umówić w 6 tygodniu ciąży. Chociaż jest taka możliwość, ze USG będzie jakieś gorsze i nie koniecznie zobaczy sie serduszko. Dlatego ja wybieram sie w 7 tygodniu na pierwsza wizytę, żeby mieć pewność.

hej kobiety, mamusie, "za chwilę mamusie" i "za dłuższą chwilę mamusie" :tak:
witam na L4, które właśnie przedłużyłam do piątku.ale na angielski, to dziś już pójdę, nie nie byłam 2 razy....
Dostałąm skierowanie od ginki na kolejną betę, w czwartek, więc wyniki będę miała na piątek, na wizytę w klinice.Ginka mnie zbadała i stwierdziła,ze ładnie to wygląda, wiec na razie tego się trzymam.Chciałabym mieć już z 600 tej betki w piątek!!!Poproszę kciukasy na wynos:-)

A tak wogóle, nie wiem jak wy, ale ja prawie nie sypiam ostatnio.A jak sypiam, to się budzę często, a o 7 to zawsze, bo muszę lutka i dupka wziąć.A w południe też nie mogę zasnąć.I mam jadłowstręt, nic mi nie smakuje i na nic nie mam ochoty.Więc objawów-zero.Może mi się pojawią, jak beta konkretnie wzrośnie?

Ostatnia edycja:
Przepraszam was kochane ze wczoraj sie nawet nie pozegnalam ale zasnelam ale juz nasrabiam zaleglosci co prawda z tel i bedzie sporo literowek ale wybaczycie mam nadzieje
Zuzia-moje zarodeczki to lenka i alex ;) zuzia sliczne imie moja cora ma tak na drugie ;)
Gotadora,trzcinka,sham dziekuje za zyczenia
Sham wierze ze jestes mama powtorz bete!
Wiola witaj trzymam kciuki za bete wysoka

Agapl-dzieki za kciuki za transfer przydaly sie bo sie odbyl

A TERAZ NAJWAZNIEJSZE OD DZIS JESTEM W CIAZY!!! :)

TeQuila :-):-D:-):-D:-) niech maluszki rosną w brzuszku!!! &&&&&&&&

Martka trzymam kciuki za Twoją rosnącą bete &&&&&&

pozdrawiam Was wszystkie kobietki i przesyłam promyczki słońca, które są u mnie za oknem :-)

url.jpeg

Tequila witaj wsród mamusiek:) Tak mi wolno czas płynie... Dzisiaj dla formalnosci zrobiłam sikańca! Pierwszy raz w zyciu w wieku 35 lat widziałam 2 grube krechy!:szok::szok: Już chciałabym miec usg:) I wiedziec że wszystko w porządku. A jutro już do pracy a tak mi się nie chce. A u Was jak z pracą? Ja pewnie jutro powiem, tym bardziej że praca jest dość wyczerpująca a co gorsza stresująca...

reklama
Tequila,i jak przebiegl transfer??? Bolalo cos???
Ciesze sie,ze maluszki juz pod serduszkiem mamusi:-) A teraz niech sie w ciepelku wygodnie zadomowia. :-)

Do góry