reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

hej kobiety, mamusie, "za chwilę mamusie" i "za dłuższą chwilę mamusie" :tak:
witam na L4, które właśnie przedłużyłam do piątku.ale na angielski, to dziś już pójdę, nie nie byłam 2 razy....
Dostałąm skierowanie od ginki na kolejną betę, w czwartek, więc wyniki będę miała na piątek, na wizytę w klinice.Ginka mnie zbadała i stwierdziła,ze ładnie to wygląda, wiec na razie tego się trzymam.Chciałabym mieć już z 600 tej betki w piątek!!!Poproszę kciukasy na wynos:-)

A tak wogóle, nie wiem jak wy, ale ja prawie nie sypiam ostatnio.A jak sypiam, to się budzę często, a o 7 to zawsze, bo muszę lutka i dupka wziąć.A w południe też nie mogę zasnąć.I mam jadłowstręt, nic mi nie smakuje i na nic nie mam ochoty.Więc objawów-zero.Może mi się pojawią, jak beta konkretnie wzrośnie?

Martka273
- jak to zero objawów? A właśnie nie sypianie? A jadłowstręt? To niby nie objawy? To ja już nie wiem jakie chciałabyś mieć. Ciesz się, że nie masz ich za wiele. Ja przy swoim pierwszym razie spałam ciągle jak suseł i mnie mdliło na wszystko. Masakra to była. Chociaż dla maluszka przeżyłabym taką masakrę zaś.

Ostatnia edycja:
reklama
Madzialenak,gotadora,goga dziekuje!
Agapl transfer bez najmniejszych komplikacji,prawie nie bolalo tylko raz troche ukulo ale czego sie nie robi dla maluszkow;)
Mam w sobie dwa dzidziusie a dwa na zimowisku
Najlepsze jest to ze nastepne dwa sie podzielily i po obserwacji dolacza do rodzendtwa leniwe te moje maluchy;)
Odpoczywamy teraz w lozeczku
A moja lekarka powiedziala ze pacjenkom bedzie mowic o plasterkach a nawet dawac gratis bo nie slyszala o nich ale super pomysl ;)
Dziewczyny uda sie prawda?????

Dziewczyny mam już wyniki progesteronu 36,61 ng/ml

TeQuila jak tam Mamusiu? :-) Super, ze maluszki już z Tobą :-)

Witajcie kochane :-)

Ależ strasznie dużo dobrych wieści na forum :szok:. Dobra passa trwa i niech już tak zostanie :tak:
Wszystkim serdecznie gratuluje!!!!

TeQuila a Ty teraz sobie wypoczywaj z maleństwami :-)
Sham posłuchaj dziewczyn, one na prawdę wiedzą co mówią
Wanda cieszę się, że już znacznie lepiej się czujesz :) Duuuużo zdrówka!!!!

Wracam dalej do pracy a wszystkim życzę pięknego popołudnia

tequila - oczywiście, ze się uda! Już się udało!!! Teraz za betkę trzymam kciuki &&&&&&&&

martka - ja mam takie same objawy jak Ty i wczoraj już betka była :) Zaciskam &&&&&&&&&

anna mam te same normy co TY :-) więc się ucieszyłam, ale...
No właśnie, ale jak zaczęłam czytać net, to widzę, ze dziewczyny miały blisko 100 w 8 lub 10 dpt. Fakt dziś mój 6dpt.

Oskaa - masz bardzo ładny wynik progesteronu. Naprawdę. Super wieści. W zasadzie moim zdaniem u Ciebie już teraz betka wyszłaby pozytywna:-). Leki, lekami, ale progesteron przeważnie rośnie najbardziej w ciąży.

reklama
Do góry