reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
tak sobie Was czytam i patrzę że większość ma dzieciaczki na zimowisku strasznie mnie stresuje, że mi już drugi raz nic nie przetrwało martwię się że to jakiś genetyczny problem że są takie słabiutkie:-(

martaczi ja się martwiłam,że tak mało mam zarodków, liczyłam,że starczy na 3 podejścia i będzie 6...a myślałaś o badaniach genetycznych?a ile miałaś pobranych komórek?

martka betka piękinie przyrasta i juz tak zostanie nie ma innej opcji!!!nie zadreczaj sie bo to maluszkom szkodzi,mów do nich głaszcz a wszystko bedzie dobrze przez najblizsze 9 miesiecy!!!a potem przez nastepne 100 lat...:-D

marczi ja nie wiem od czego zalezy to przetrwanie maluchów ja np miałam 7 komórek zapłodniły sie 3 ale powiedzieli ze 4 moze jeszcze sie podzielić i faktycznie w 3 dobie miałam 4 piekne zarodki ale o dziwo pozostałe 2 tez sie podzieliły i tez je zamrozlili takze w sumie mam 4 z czego te 2 nie rokuja najlepiej bo zaczeły sie dzielic pozno a prawda jest taka ze najwazniejsze zeby byl choc jeden zarodek silny i taki ktory juz z toba zaostanie na zawsze:-)

martka - badania genetyczne odbieram w poniedziałek (kariotyp)
miałam 11 komórek zarodków 7 no i dwa podane w transferze a reszta nie przetrwała to były 2 dniowe opis miałam 4bl klasa I-II i 5bl klasa I-II widzę że Ty 8a i 6a to zdecydowanie lepsze w tym samym czasie

reklama
Kinga, AMH jest powyżej 0 wiec jest ok, musisz być dobrej myśli.

Dromat- wielkie gratulacje:))) oby tak dalej!:)

Dziewczyny już wiem jak to jest z mrozaczkami w mojej klinice, też odmrażają i od razu podają nie obserwując, bo niby są 2 rodzaje mrożenia 2 techniki, coś wiecie o tym? Dowiedziałam się też ze nacinają je, jakie jest Wasze zdanie na ten temat?

Do góry