Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
tak sobie Was czytam i patrzę że większość ma dzieciaczki na zimowisku strasznie mnie stresuje, że mi już drugi raz nic nie przetrwało martwię się że to jakiś genetyczny problem że są takie słabiutkie:-(
martaczi ja się martwiłam,że tak mało mam zarodków, liczyłam,że starczy na 3 podejścia i będzie 6...a myślałaś o badaniach genetycznych?a ile miałaś pobranych komórek?
martka betka piękinie przyrasta i juz tak zostanie nie ma innej opcji!!!nie zadreczaj sie bo to maluszkom szkodzi,mów do nich głaszcz a wszystko bedzie dobrze przez najblizsze 9 miesiecy!!!a potem przez nastepne 100 lat...
marczi ja nie wiem od czego zalezy to przetrwanie maluchów ja np miałam 7 komórek zapłodniły sie 3 ale powiedzieli ze 4 moze jeszcze sie podzielić i faktycznie w 3 dobie miałam 4 piekne zarodki ale o dziwo pozostałe 2 tez sie podzieliły i tez je zamrozlili takze w sumie mam 4 z czego te 2 nie rokuja najlepiej bo zaczeły sie dzielic pozno a prawda jest taka ze najwazniejsze zeby byl choc jeden zarodek silny i taki ktory juz z toba zaostanie na zawsze:-)
martka - badania genetyczne odbieram w poniedziałek (kariotyp)
miałam 11 komórek zarodków 7 no i dwa podane w transferze a reszta nie przetrwała to były 2 dniowe opis miałam 4bl klasa I-II i 5bl klasa I-II widzę że Ty 8a i 6a to zdecydowanie lepsze w tym samym czasie
Kinga, AMH jest powyżej 0 wiec jest ok, musisz być dobrej myśli.
Dromat- wielkie gratulacje)) oby tak dalej!
Dziewczyny już wiem jak to jest z mrozaczkami w mojej klinice, też odmrażają i od razu podają nie obserwując, bo niby są 2 rodzaje mrożenia 2 techniki, coś wiecie o tym? Dowiedziałam się też ze nacinają je, jakie jest Wasze zdanie na ten temat?