pełna_nadziei83
Fanka BB :)
Oskaa nie bój się bety !! Czuję po kościach żeby będzie wysoka 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kinga a jak Twoja @ ??? Raczyła się już pojawić? U mnie niezawodnie działa ciepła kąpiel, mycie okien i .... do zeszłego cyklu test sikany. Czasem nawet do apteki nie zdążyłam dojść jak nie miałam w zapasie![]()
Kinga ja miałam spóźnioną @ ale zjawiłam się w wyznaczonym terminie, dr zrobiła usg ( może to nasza psychika?) a na drugi dzień już @ była
lilonka tak w poniedziałek. Tylko w ten dzień będę cały dzień sama i tak się wczoraj zastanwiałam z mężem czy nie iść w niedzielę... Ale tak się tą betą stresuję, ze chyba jednak pójdę w poniedziałek. Łapię to całe morze kolorowych wiruskówMam nadzieję, ze wiruski Zuziulkowo-Maciusiowe przyniosą mi dużo szczęścia :-):-)
lilonka tak w poniedziałek. Tylko w ten dzień będę cały dzień sama i tak się wczoraj zastanwiałam z mężem czy nie iść w niedzielę... Ale tak się tą betą stresuję, ze chyba jednak pójdę w poniedziałek. Łapię to całe morze kolorowych wiruskówMam nadzieję, ze wiruski Zuziulkowo-Maciusiowe przyniosą mi dużo szczęścia :-):-)