reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kinga a jak Twoja @ ??? Raczyła się już pojawić? U mnie niezawodnie działa ciepła kąpiel, mycie okien i .... do zeszłego cyklu test sikany. Czasem nawet do apteki nie zdążyłam dojść jak nie miałam w zapasie :tak:

Mikimo - z tym testem to normalnie niesamowity sposób :-D A wredna @ jeszcze się niestety nie pojawiła. No cóż. Zobaczymy. Może pojawi się łaskawie do końca tygodnia. Bo jak nie .....:wściekła/y:

Kinga ja miałam spóźnioną @ ale zjawiłam się w wyznaczonym terminie, dr zrobiła usg ( może to nasza psychika?) a na drugi dzień już @ była

Gotadora- tylko, że ja mam się zjawić w 5 lub 6 dniu cyklu... więc muszę czekać na @ Będę już miała wtedy podglądanie jak działają leki ( mam już w domu zapas zastrzyków co mam brać, cała jedna półka lodówki zajęta przez Gonal F, Gonapeptyl, Pergoveris). No cóż, może mnie zacznie w końcu pobolewać brzuch. Jak @ przyjdzie wieczorem dzisiaj to od jutra wieczorem ( od 1 dnia cyklu) biorę pierwszy zastrzyk Gonapeptyl. A Ty jak się w ogóle czujesz? Jak samopoczucie?

Witajcie dziewczynki!
jak tam po wczorajszej obżerce brzuszki Wam urosły :-) ja zjadłm 4 ale licze na to że jednak wyjatkowo zamiast w boczki to w cycki pójdzie:-D
cudownego dnia życzę (chciałam napisać poranku bo dopiero sie z łózka zwlokłam ale uswiadomiłam sobie ze juz południe) i za wszystkie potrzebujące trzymam kciuki!!!
dziś czekam na same dobre wiadomości od was:-)

lilonka tak w poniedziałek. Tylko w ten dzień będę cały dzień sama i tak się wczoraj zastanwiałam z mężem czy nie iść w niedzielę... Ale tak się tą betą stresuję, ze chyba jednak pójdę w poniedziałek. Łapię to całe morze kolorowych wirusków :tak::-D Mam nadzieję, ze wiruski Zuziulkowo-Maciusiowe przyniosą mi dużo szczęścia :-):-)

Oskaa - jakbyś zrobiła w niedzielę to miałabyś wsparcie m. W dodatku na spokojnie w Diagnostyce można przez całą dobę robić i za 2-3 godziny już są wyniki. Ja przeważnie robię na Traugutta w szpitalu, bo tam cały czas mają czynne.

Kinga ja też do tej pory robiłam na Traugutta w Diagnostyce. Sama nie wiem... dr mówił, zebym zrobiła w 12dpt, czyli w poniedziałek... Kurcze jak sobie tylko o tym pomyśle, to od razu mnie brzuch boli :sorry:

lilonka tak w poniedziałek. Tylko w ten dzień będę cały dzień sama i tak się wczoraj zastanwiałam z mężem czy nie iść w niedzielę... Ale tak się tą betą stresuję, ze chyba jednak pójdę w poniedziałek. Łapię to całe morze kolorowych wirusków :tak::-D Mam nadzieję, ze wiruski Zuziulkowo-Maciusiowe przyniosą mi dużo szczęścia :-):-)

Ja bym polazła z mężem. Zawsze to solidne wsparcie :-) Tym bardziej, że we Wro masz możliwość zrobienia w niedziele i wynik za 2-3 godziny. Maciek i Zuzia kibicują z całych serduszek :tak:

Dziewczyny, dziewczyny :-D Pogadam jeszcze z mężem.
Ale myślicie, ze to nie ma wielkiej różnicy 11dpt a 12dpt? a jak zagnieżdżenie było później? i czy pora badania ma znaczenie?

reklama
Oskaa - pora badania nie ma znaczenia. Ale jak poszłabyś popołudniu to będzie prawie jak poniedziałek. Poza tym zawsze się i tak powtarza betkę, nawet jak będziesz miała mega wysoki wynik.

Do góry