reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

No i jestem, pod agrestem :-D
Właśnie wróciłam z badań; 2 godz nie moje. Najgorsze było to czekanie, no i wypicie dwóch kubków glukozy.
Ale słodki ulepek, fuuuu:-)
No i pani z labo dwa razy dopytywała się, czy nie jestem w ciąży. Chyba dlatego, że dzisiaj na tym badaniu siedziały same ciężarne :-)
Teraz muszę czekać na wyniki. Dziękuję Wam za kciuki, tańce i Adelkę:laugh2:

reklama
Hej :-)
gotadora gratuluję pięknej betki :-) No i życzę Ci wymarzonych bliźniaków :-D:-)
anna super, że widziałaś dzidziusia :-) i wszystko ok.
madzialenak i u Ciebie i Twojego bąbla wszystko git :-) Super!

Kochane, przepraszam ze nie odniosę sie do kazdej z osobna, ale wpadałam tylko na chwile... Nie bedzie mnie do soboty... Jak ja wytrzymam? i jak to nadrobię :szok:
Mocno mocno trzymam kciuki za Was wszystkie &&&&&&&&&&&&&&&&&&

beta w 20dpt 2820 :-D
morfologia jeszcze nie do konca się unormowała, ale dr mówił, ze to normalne po stymulacji.
Jadę zaraz na wizytke. Moze dzis dojrzymy chociaż pęcherzyk/ki :-)

Buziaki :*

Milagors!!! Pięknie!!! Gratulacje!!!!:szok::-D:-)
Kinga!!!! To masz pięknie jak przy takim AMH:szok::tak:, naprawdę pięknie, ja przy AMH 1.2 miałam właśnie tyle pęcherzyków, co Ty masz teraz, w piękny cykl trafłaś tą stymulacją, a cykl też ma znaczenie!!!!! OBY TAK DALEJ!!!!!:tak:

Milagros,Oskaa...rewelka dziewczyny!! oczywiscie wiedzialam, ze bedzie dobrze...ale nie spodziewalam sie, ze 2013 bedzie az tak cudowny dla nas mamusiek...zycze wam teraz spokojnej i nudnej ciazy kochane!!
Oskaa...kiedy usg?

reklama
Do góry